Tältä näyttää Veitola.doc-sarja – jaksoissa pureudutaan puhututtaviin ja ristiriitaisiin aiheisiin

Maria Veitola tarkastelee Veitola.doc-uutuussarjassa puhututtavia ja ristiriitaisia aiheita.  

Maria Veitolan ja dokumenttiohjaaja Sami Kieksin Veitola.doc-sarjassa tarkastellaan aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta. Ohjelmassa nähdään esimerkiksi sensuroimaton kohtaus kovien huumeiden käytöstä sekä modernista seksityöstä. 

Ensimmäinen jakso käsittelee huumeita. Huumeiden käyttö on lisääntynyt ja arkipäiväistynyt, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Jaksossa Veitola tapaa ihmisiä, jotka tekevät näkyväksi eri puolia huumeiden käytöstä. 

Toisen jakson teemana ovat modernit seksityöläiset. Veitola tutustuu OnlyFans-sisällöntuottajiin ja selvittää, mikä saa etenkin nuoret naiset tuottamaan ja myymään pornografista sisältöä netissä.

Kolmannessa jaksossa esitellään avoimia suhteita ja polyamoriaa. Veitola tapaa ihmisiä, jotka ovat päättäneet rakastaa samanaikaisesti useampaa kuin yhtä henkilöä, ja selvittää mitkä ovat monisuhteisen elämän ihanimmat puolet ja sudenkuopat.

Viimeisen jakso kantaa nimeä Totuuden etsijät. Salaliittoteoriat leviävät ennen näkemättömillä tavoilla. Veitola selvittää, mikä saa ihmisen kyseenalaistamaan virallisen totuuden ja etsimään vaihtoehtoisia näkemyksiä.

Mitä sarjassa on luvassa? Katso esimakua ylhäällä olevalta videolta!

Katso myös: Näin Veitola kuvailee hetkeä, kun hänen haastateltavansa piikitti itseään suoneen

3:33
Maria Veitola seurasi vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä

Veitola.doc alkaa MTV Katsomossa torstaina 29.12. Ohjelma katsottavissa myös Cmoressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja