Tällaisen meikin miehet haluavat naisella nähdä!

Laulaja Gwen Stefani kertoi hiljattain meikkaavansa mielellään kotonakin, sillä hänen miehensä arvostaa laitettuja naisia. Stefanin mies, Gavin Rossdale, ei selvityksen mukaan olekaan ainoa, joka arvostaa kauniisti meikattua naista.

Brittiläisen Escentual.comin teettämän selvityksen mukaan 73 prosenttia miehistä haluaa mielellään kumppaninsa meikkaavan tilanteessa kuin tilanteessa. Tumma ja viettelevä smokey eyes -look on miehille mieluisin.

Miehistä 21 prosenttia myönsi haluavansa nähdä meikatun naisen juhlatilanteissa. Kuusi prosenttia tutkimukseen vastanneista miehistä piti naisistaan täysin luonnollisessa lookissa.

Tummat silmät viettelevät

Selvitys paljasti, että miehet pitävät eniten tummasta silmämeikistä. Smokey eyes -look oli miesten mieleen ajattomuutensa vuoksi ja, koska se saa naisen näyttämään seksikkäältä ja arvoitukselliselta. Seuraavaksi eniten ääniä sai huuliin painottuva meikki ja kolmanneksi eniten painotettiin tasaisen, kauniin ihon merkitystä.

Kauneustoimittaja Emma Leslie ei hämmästynyt tuloksista.

– Minua ei yllätä, että miehet pitävät kumppaneistaan meikattuina. Ei ole mitään seksikkäämpää kuin itsevarma nainen ja meikki – vaikka vain vähän ripsiväriä ja peiteainetta – saa naisen tuntemaan itsensä vahvemmaksi, Leslie sanoo.

Kyselyyn vastasi 1 000 miestä.

Gwen Stefani luottaa näyttävään meikkiin

Tulokset eivät tule yllätyksenä myöskään laulaja Gwen Stefanille, joka paljasti jo taannoisessa Harper's Bazaarin haastattelussa, että hänen aviomiehensä Gavin Rossdale rakastaa vaimoaan meikattuna.

– Hän pitää siitä, kun käytän meikkiä.

Haastattelupäivänä Stefani olikin meikannut näyttävästi.

– Tänäänkin olen laittanut meikit naamaan jo kahdesti. Meikkasin, kun lähdin viemään lastani kouluun, menin kotiin, pesin naaman ja meikkasin uudelleen, kun lähdin lounaalle, Stefani paljasti iloisesti.


Lue myös:Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Colourbox ja Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja