Tällainen on täydellinen suudelma

Täydellinen suudelma on kokonaisuus, jonka jokaisen osan tulee toimia täydellisesti. Tällainen on täydellinen suudelma!

Onnistuneessa suudelmassa keskinäisellä kemialla olennainen rooli. Täydellistä suudelmaa voi kuitenkin myös harjoitella – tai siitä voi pyrkiä pitämään kiinni. Ota selvää, millaisilla vinkeillä on hyvä lähteä tavoittelemaan täydellistä suudelmaa!

Käytä myös käsiäsi

Hyvä suudelma on muutakin kuin huulien kohtaaminen. Mitä enemmän fyysistä kosketusta suudelman aikana koetaan, sitä voimakkaamman tunteen suudelmasta saa. Hiusten, poskien tai niskan koskettelu suudelman aikana vahvistaa tuntemuksia, joita suudelmasta saa. Käsien voi antaa kevyesti vaeltaa ilman, että se tulkitaan tungetteluna.

Käytä mielikuvitustasi

Pelkkä perussuudelma saattaa kaivata pientä piristystä, jotta kokemus olisi mahdollisimman voimakas. Kielellä lipaisu, niskan suuteleminen ja yllättävät liikkeet voimistavat tunteita suudelman aikana.

Älä unohda hymyillä

Vieno hymy suudelman aikana luo aivan uudenlaisen tunnelman. Jos vastapuoli sattuu avaamaan hetkeksi silmänsä kesken suudelman, paranee tunnelma siitä, että näkee toisen nauttivan.

Keskity

Häiriötekijä on helpoin tapa pilata suudelma. Tilanteen keskeyttävä ulkopuolinen tai hälinä ympärillä voivat vesittää kaikkein helpoiten haaveet täydellisestä suudelmasta. Mikäli mielii hurmata vastapuolen täydellisellä suudelmalla, on syytä hakeutua rauhalliseen paikkaan.

Pysy liikkeessä

Sanotaan, että loistavilla suudelmilla on paljon yhteistä tanssimisen kanssa. Mitä enemmän liikut, sitä jännittävämpi suudelmasta tulee.

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lähde: Men´s Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja