Takaisku uudelle Bond-elokuvalle – Oscar-voittaja Danny Boyle astuu sivuun ohjaajan pestistä

Danny Boyle ei sittenkään ohjaa uusinta Bond-elokuvaa.

Oscar-palkintoja keränneen Slummien miljonääri -elokuvan ohjaaja Danny Boyle on astunut sivuun seuraavan James Bond -elokuvan ohjaajan pestistä. Boyle oli työskennellyt elokuvan parissa alkukeväästä asti Trainspotting-elokuvan käsikirjoittaja John Hodgen kanssa. 

Elokuvan tuottajat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli sekä elokuvan päätähti Daniel Craig kertoivat tiistaina Boylen siirtyneen sivuun projektista taiteellisten erimielisyyksien vuoksi. Elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa joulukuussa ja sen ensi-ilta on alun perin suunniteltu ensi vuoden lokakuulle.

Boylelle ei ole vielä ilmoitettu seuraajaa. Seuraava Bond elokuva tulee olemaan agentin 25. kerta valkokankaalla ja viides kerta, kun Daniel Craig esittää hahmoa.

Oscar-voittaja Boyle tunnetaan Slummien miljonääri -elokuvan lisäksi kriitikoiden ylistämistä Trainspotting ja 127 tuntia -elokuvista. Boyle toimi 2012 järjestettyjen Lontoon olympialaisten avajaisten taiteellisena johtajana.

Seuraavan Bond-elokuvan uskotaan olevan viimeinen kerta, kun Craig nähdään kuuluisan agentin roolissa. Huhut Craigin korvaajasta käyvät jo kuumana, yhtenä kärkihevosena seuraavaksi Bondiksi on Thor-elokuvista tuttu Idris Elba.

Lue myös:

    Uusimmat