Mainos

Tähtivieraina Minna Kuukka ja Rinna Paatso

Kun toimittaja Minna Kuukka ja näyttelijä Rinna Paatso kuulivat, että heistä tulee Radio Novan uusi juontajapari, he eivät varsinaisesti kiljuneet riemusta. Yhteistyön alettua ennakkoluulot hälvenivät pian. Astrologi Merja Hirvisaaren mukaan Minnan ja Rinnan tapaaminen on jopa tähtiin kirjoitettu juttu.

Kaksi laiskanpulskeaa leijonaa kesäauringossa?

Toimittaja Minna Kuukka, 37, ja näyttelijä Rinna Paatso, 38, tapaavat Helmen haastattelussa ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon ja tervehtivät toisiaan meluisasti halaten. Kuulumisia kertoessaan he jatkavat toistensa lauseita sujuvasti ja nauravat raikuvasti päälle.

Radio Novan viikonlopuistakin tuttua juontajaparia yhdistää paitsi pulppuileva energia myös horoskooppimerkki: he ovat molemmat Leijonia.

Leijonaan liitettävät ominaispiirteet, kuten suuri sydän ja taipumus nautiskeluun, ovat niin Rinnalle kuin Minnallekin omakohtaisesti koettuja juttuja.

– Varmasti kaikki ihmiset nauttivat lämmöstä ja auringosta, mutta erityisesti Leijona on vähän sellainen laiskanpulskea, nautiskeleva kesäihminen, Rinna miettii.

– Sellainen savannilla pötköttelijä, Minna jatkaa.

– Se murahtaa välillä, mutta on yleensä aika leppeä, Rinna päättää.

Leijona-luonteeseen kuuluu Minnan ja Rinnan mielestä myös narsismi ja huomiosta nauttiminen. Helmen tähtikarttatulkintaankin he ovat tulleet uteliain mielin – puhutaanhan siinä heistä itsestään. Naiset pitävät astrologiaa muutenkin kiinnostavana asiana.

Naisleijonat murahtelivat Radio Novassa samaan tahtiin

Kun näkee Minna Kuukan ja Rinna Paatson yhdessä, voisi kuvitella, että he ovat tunteneet toisensa lapsesta asti. He tutustuivat toisiinsa kuitenkin vasta vuosi sitten keväällä, kun heitä pyydettiin juontamaan Radio Novan viikonloppuja yhdessä.

Se ei ollut varsinaisesti rakkautta ensisilmäyksellä.

– Taustalla oli varmasti epäluuloa ja epävarmuutta. Niin kuin voi kuvitella, ei ole helppoa joutua aikuisiällä tilanteeseen, jossa pitää olla viikonloput nokakkain tuntemattoman ihmisen kanssa, kun vielä jokunen kuulijakin on paikalla. Harvoin on kuitenkaan synkannut jonkun kanssa niin hyvin ja nopeasti kuin Rinnan kanssa. Tässä suhteessa Leijonat murahtelivat samaan tahtiin, Minna muistelee.

Rinnakin myöntää, että jonkin aikaa heiteltiin palloa puolelta toiselle ja katseltiin ja kuulosteltiin toista, mutta kotoisa olo koitti yllättävän pian.

– Vaikka me olemmekin molemmat naisleijonia – siis oikeasti! – Minnan kanssa on ollut minun mielestäni äärimmäisen helppoa olla. Nyt Minna on jo tosi hyvä ystäväni.

Tähtiin kirjoitettu tapaaminen

Helmen astrologin Merja Hirvisaaren tähtikartta-analyysissä paljastuu, että Minna Kuukan ja Rinna Paatson tapaaminen on tähtiin kirjoitettu juttu.

Hirvisaari nauraa, että häntä jännitti etukäteen kahden vahvan Leijona-naisen tapaaminen: horoskooppi-Leijona ei ole kuuluisa vahvasta kritiikin sietokyvystään.

– Ajattelin, että pahimmassa tapauksessa molemmat ovat minulle vihaisia, mutta tapaaminen meni hienosti. Oli mukava tehdä vertailua kahden Leijonan välillä ja nähdä, miten niin paljon samanlaisia elementtejä sisältävät kartat ovat kuitenkin niin erilaisia.

Kaunis, fiksu ja valloittava Leijona

Minna Kuukka on nousevalta merkiltään Rapu ja Rinna Paatso Skorpioni. Ne ovat molemmat veden merkkejä. Lisäksi molempien naisten kuu on Härässä.

Merja Hirvisaari kertoo, että aurinkomerkki on ihmisen henkinen luuranko, joka kulkee aina mukana. Kuu määrittelee, minkä merkin tavoin tunne-elämä ailahtelee. Nouseva merkki kuvastaa ulkoista minää. Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen ihminen alkaa muistuttaa sitä entistä enemmän myös sisäisesti.

Näyttäviä naisia yhdistää Hirvisaaren mukaan eritoten Leijonan energia.

– Jumalten suosikki Leijona syntyy keskipisteeksi. Hän on kaunis, fiksu ja valloittava ja haluaakin olla sellainen. Muita lohduttanee, että Leijonan esillä olo ei synny valtavasta egosta vaan aidosta tarpeesta tulla nähdyksi ja ihailluksi.

Maailma on Leijonalle näyttämö

Elokuussa 1969 näyttelijäperheeseen syntyneellä Rinna Paatsolla on Merja Hirvisaaren mukaan totuuden etsijän, opettajan, filosofin ja maailmanmatkaajan kartta.

– Kun Rinna on tehnyt matkaansa riittävästi, hänellä on varmasti aika paljon sanottavaa. Veikkaan, että hän välittää oman totuutensa muodossa tai toisessa vielä meille muillekin. Sanoinkin hänelle, että kirjoitapa siitä kirja.

Rinna ihmettelee, miten hyvin kartan kertoma pitää paikkansa. Hän paljastaa, että jotain Hirvisaaren enteilemää on jo tekeillä.

– Ei välttämättä tule kirjaa, mutta mielessäni on ollut pitkään pari kirjoittamiseen liittyvää hanketta. Ne toteutuvat, kun aika on kypsä. Suuria muutoksia tapahtuu elämässäni muutenkin ja on jo pidemmän aikaa tapahtunut.

Aurinko-Leijonasta sanotaan, että maailma on hänelle näyttämö, jolla hän tahtoo loistaa pääosassa. Tässäkin mielessä Rinnan kartta on oikeassa: Rinna on niin teatterin lavalta kuin tv:stä ja elokuvista tuttu kasvo. Lisäksi hänen ääntään on kuultu monissa piirros- ja animaatioelokuvissa. Tänä kesänä Rinnaa työllistävät Tauno Palon elämään perustuvan Tunteen palo -musikaalin harjoitukset ja näytökset. Ensi-ilta on Oulussa 14. elokuuta.

Minna liikuttuu tähtitulkinnasta

MTV3:n ruutukasvona tutuksi tullut Minna Kuukka on syntynyt heinäkuun lopulla 1970 Lahdessa. Hän kertoo, että moni asia niin töissä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin saa tähtikartta-analyysissä selityksensä.

Merja Hirvisaaren mukaan Minnalla on muun muassa taipumus hakeutua tilanteisiin, joissa hän on jo ennestään hyvä ja joissa on turvallista olla. Toisaalta kartta nimenomaan ohjaa häntä päästämään irti ja syöksymään rohkeasti seikkailuun.

– Kun Minnalla on riittävästi rohkeutta, hänellä on kyky vaikuttaa isoihinkin asioihin merkittävällä tavalla, Hirvisaari uskoo.

Sitä ennen on opittava ainakin Pluton langettama luopumisen läksy.

– Ajattelin ensin, että hänen on äitinä vaikea päästää lapsista irti. Toisaalta hän uskaltaa karttansa mukaan äiti-persoonana nimenomaan antaa lasten ottaa riskejä ja vapautua. Maailma on heittänyt hänelle kaksi pientä Leijona-lasta; Leijona syntyy perheeseen vahvistamaan äitiä. Minnan Pluto on mielestäni sitä hetkeä varten, kun hänen on itsensä aika lähteä ja päästää irti.

Minna liikuttuu Hirvisaaren sanoista.

– Nyt kyllä alkaa itkettää! Kaksoset ovat onneksi vasta kaksivuotiaita, että ei tässä vielä päästetä irti mihinkään suuntaan.

”Minnalla on ihanat sääret!”

Leijona haluaa olla pienestä pitäen joukon johtaja ja paras kaikessa. Toimiminen taustajoukoissa ei kuulu Leijonan vahvuuksiin. Tiimityöskentelyyn hän kykenee, jos saa olla tiimin johtaja.

Merja Hirvisaari nauraa, että kaksi Leijona-naista samassa pienessä studiossa voi olla kauhuskenaario. Minna Kuukan ja Rinna Paatson kartat lomittavat toisiaan kuitenkin niin hyvin, että he ovat yhdessä energinen, sykkivä ja sytyttävä yhdistelmä.

– Kartoilta nousee vahvasti esiin keskinäinen inspiroituminen. He piiskaavat toisiaan parempiin suorituksiin, pärjäävät yhdessä paremmin kuin yksin ja täydentävät, innostavat ja kunnioittavat toisiaan. Jos katsotaan kahden samanmerkkisen ihmisen yhteensopivuutta romanttisessakin mielessä, juuri kaksi Leijonaa saa viisi tähteä.

Minna kunnioittaa entisessä kollegassaan hänen avoimuuttaan ja suoraan puhumisen taitoaan. Rinna ihailee Minnassa paitsi hänen kykyään tehdä yhteistyötä myös hänen ulkonäköään.

– Vaikka me ollaan molemmat tietynlaisia röntsyjä, olen ihastunut Minnassa tietynlaiseen tyylikkyyteensä ja kauneuteensa. Hänellä on ihanat sääret, häntä on hyvä katsella ja hän on myös mukava ihminen. Hän tulee toimeen ihmisten kanssa paremmin kuin minä, joka olen joskus melkoinen töksäyttelijä.

Varokaa saalistavaa Leijonaa!

Tähtitaivaalla eletään Leijonan kautta 22. elokuuta asti. Merja Hirvisaaren mukaan koko elokuu on Leijonien kulta-aikaa.

– Leijonat mokomat saavat paistatella elokuussa oikein täydessä loistossaan. Venus on silloin Leijonassa ja Leijonien metsästysvietti on vahvimmillaan. Muiden sydämet ovatkin suuressa vaarassa. Siis muut varokaa: Leijonat eivät ole nyt vakavalla mielellä liikkeellä – teidän kanssanne leikitään!

Rinna ja Minna räjähtävät nauramaan.

– Ei siis muuta kuin baanalle vaan!

Teksti: Kati Hyttinen

Kuvat: Kati Hyttinen, Lehtikuva

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.