Tähtipelaajan yllättävä puhelinsoitto ratkaisi – Liverpool kaappasi tuoreen hankintansa kilpailijan nenän edestä

1:09
Cody Gakpo venytti Qatarin MM-kisoissa maaliverkkoa useasti. Videolla syntyy osuma Ecuadoria vastaan.

Liverpoolin tähtipuolustaja Virgil van Dijk oli ratkaisevassa roolissa Cody Gakpon reilun 40 miljoonan euron siirrossa Merseysidelle. 

Liverpool osti MM-kisoissa Hollanille maaleja paukutelleen Cody Gakpon riveihinsä Transfermarktin mukaan 42 miljoonalla eurolla. Gakpon huhuiltiin jo siirtyvän Manchester Unitediin, ja United olikin jo keskusteluissa hollantilaisen PSV Eindhovenin kanssa Gakpon siirrosta Old Traffordille, mutta sitten Gakpon maajoukkuekaveri Virgil van Dijk astui kuvaan mukaan.

Hollantilaislehti Eindhovens Dagblad kertoo, että van Dijk oli ottanut Gakpoon yhteyttä ja saanut hänet vakuuttuneeksi Liverpooliin siirtymisestä.

Van Dijk kehui maajoukkuekaveriaan jo MM-kisoissa.

– Se, mitä näemme harjoituksissa, näkyy myös kentällä. Potentiaalia on vielä niin paljon, ja toivon, että hän pystyy jatkossakin näyttämään sitä meille. Olemme hyvin tyytyväisiä häneen, van Dijk sanaili Gakpon otteista Qatarissa Daily Mailin mukaan.

Liverpool otti maanantaina 3–1-voiton Aston Villasta Valioliigassa, minkä jälkeen van Dijk vihjaili tuoreista hankinnoista.

– Toivottavasti loukkaantuneet pelaajat palaavat pian, ja toivottavasti voimme toivottaa uusia pelaajia tervetulleeksi seuraan.

Gakpo oli Hollannin näkyvimpiä pelaajia MM-kisoissa, kun hän paukutti oranssipaidoille kolme maalia. Hän on ollut tehokas myös seurajoukkueessaan tällä kaudella. Gakpo on iskenyt PSV Eindhovenille Hollannin Eredivisiessä yhdeksän maalia ja antanut sen lisäksi 12 maalisyöttöä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja