Mainos

Tahkon puheenjohtajalle valtava määrä surunvalitteluja

Hyvinkään Tahkon puheenjohtaja Ossi Savolainen on saanut yli 150 surunvalittelutekstiviestiä eilisen ampumatapauksen jälkeen. 19-vuotias Tahkon superpesisjoukkueen pelaaja menehtyi eilen saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Pesäpallo ja varsinkin Tahko on ollut jo pitkään Hyvinkäällä iso juttu ja kaupunkia yhdistävä tekijä. Savolaisen mielestä surunvalittelujen suuri määrä kertoo juuri tästä.

– Aamulla katsoin, että olen saanut 157 surunvalittelutekstiviestiä. Minun mielestäni se kuvasta aikaa hyvin tätä tilannetta, että puheenjohtajallekin on niin paljon surunvalitteluja tullut.

Hyvinkään lauantain vastaisena yönä sattunutta ampumistragediaa käsiteltiin joukkueen ja kriisityöntekijöiden kesken eilen puolentoista tunnin ajan.

– Eilisiltana heti kello 17 meillä oli kriisityöntekijät joukkueen kanssa pitämässä puolentoista tunnin palaveria ja sitten tämän tilaisuuden jälkeen joukkue jäi seura- ja joukkueenjohdon kanssa keskustelemaan asiasta. Akuutti kriisityö jatkuu joukkueen ja tietysti koko seuran kanssa mutta etenkin superpesisjoukkueen kanssa. Alkuviikosta on seuraava tapaaminen kriisityöntekijöiden kanssa. Sinänsä hyvä, että apua ollaan saatu.

Savolaisen mukaan koko tapahtuma on ollut sekä joukkueelle että koko seuralle käsittämättömän suuri järkytys.

– Sen eilen aisti, kun oli itse siellä tilaisuudessa, että joukkue suri erittäin syvästi tapahtunutta ja vie varmaan hirveän kauan ennen kuin päästään siitä jaloilleen.

Menehtyneen joukkueenjäsenen lisäksi kaksi pelaajaa haavoittui. He toipuvat Savolaisen mukaan ainakin fyysisesti ennalleen.

– He ovat tällä hetkellä hyvässä sairaalahoidossa eikä ole mitään välitöntä hengenvaaraa. He tulevat selviytymään tästä tilanteesta fyysisesti, tietysti varmaan henkinen puoli on toinen tekijä.

(MTV3)

Katso Nina Rahkolan juttu (Kymmenen uutiset 27.5.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.