Mainos

Täällä asuvat suomen sydämellisimmät ihmiset!

Kaipaatko naapuriisi lämminhenkistä väkeä? Nyt tiedät mihin sinun täytyy muuttaa, jotta naapurisopu on taattu.

Suomalainen jäätelövalmistaja Ingman on valinnut leikkimielisen kilpailun avulla Suomen suurisydämisimmän kaupungin ja voittajaksi on selviytynyt Nivala. Toisen sijan sai Pomarkku vain kahden prosentin erolla, kolmanneksi kisassa sijoittuin Ylitornio

Ingman tutki Kingis-kampanjan yhteydessä suomalaisten suurisydämisyyttä kingis.fi-sivuilla esitettyjen kysymysten avulla. Testin osallistuja sai vastausten perusteella suurisydämisyysindeksin, joka vaikutti vastaajan kotipaikkakunnan kokonaistulokseen.

Nivalassa tieto voitosta otettiin tyytyväisenä vastaan.

– Aivan loistava uutinen, vaikka ei voittoa voi minään suurena yllätyksenä pitää: kokemuksesta tiedän Nivalassa asuvan erittäin mukavia ihmisiä. Hienoa, että nyt yhä useammat myös muilla paikkakunnilla tietävät tämän. Uskon kaupunkilaisten arvostavan tätä voittoa ja mainetta, sillä kaupunkilaisten ansiotahan tämä tulos on, kommentoi Nivalan hallintojohtaja Päivi Karikumpu.

Palkinnoksi Nivalan asukkaat saavat muutakin kuin mainetta ja kunniaa. Ingman Jäätelöt järjestää kansanjuhlan, jossa kaupungin asukkaille jaetaan ilmaisia Kingis-puikkoja Nivalan torilla 30.8. klo 14–16.30.

Onko sinulla kokemuksia nivalalaisista? Asuuko Nivalassa Suomen suurisydämisin kansa?

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.