Syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen avautuu rajusta kritiikistä: "Saitteko nyt mitä halusitte?"

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen julkaisi sosiaalisessa mediassa pitkän tekstin vaikeasta tilanteestaan.

Big Brother -ohjelmasta vuonna 2012 julkisuuteen noussut Janita Lukkarinen julkaisi 12. elokuuta Instagram-tilillään kuvan yhteydessä pitkän tekstin, missä nainen käy lävitse elämäntilannettaan. Kuvassa Lukkarinen istuu sairaalasängyssä surullinen ilme kasvoillaan.

– Ovatko nämä ne kasvot, jotka kelpaavat syövälle? Sain kommentin, että syöpäsairaalasta ne oikeat kasvot syövälle löytyvät. Tässä minä olen ja olen koko ajan ollut. Minä halusin tehdä rumasta kaunista, jotta minä voin auttaa ihmisiä näkemään elämässä taas valon. Onnistuinkin siinä usean kohdalla.

Aikaisempien Instagram-kuvien yhteydessä nainen on kertonut saaneensa lukea viestejä, missä hänen epäillään olevansa vain huomionkipeä, eikä sairas laisinkaan.

– Te olette rumempaa kuin syöpä, te olette maailman synti ja pahuus, nainen jatkaa tekstiään.

Lukkarinen jatkaa yksityiskohtaista tekstiään.

– Tämä sairaus ryydittää minut, mutta minä taistelen vastaan, saitteko nyt mitä halusitte? Nähdä sen heikon minän, jolta minä suojelen kaikkia, koska en halunnut sääliä vaan nostaa muita, nainen kirjoittaa.

Useissa tositelevisio-ohjelmissa esiintyneeltä Janita Lukkariselta, 25, löydettiin kesällä lukuisia kasvaimia. Lukkarinen kertoi Seiska-lehdelle sairastavansa imusolmukesyöpää ja sisäelimissään hänellä on kasvaimia yhteensä kuusi kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat