Syöpää sairastavalle palomiehelle apua yllättävältä taholta: "Nyt voimme keskittyä hoitoihin"

Yhdysvaltalainen Kevin Sikkema ei tiedä, missä olisi tänään ilman kyläyhteisönsä apua.

Entinen palomies pieneltä Jenisonin alueelta Michiganista sai tietää sairastavansa aivosyöpää lähes kaksi vuotta sitten. Noin vuotta myöhemmin, ennen toista leikkausta, hänen piti lopettaa työnteko toistuvien sairaskohtausten takia. Perheeseen kuuluu kolme lasta, jotka jäivät lähes kokonaan vaimon vastuulle miehen sairastuttua.

Perhe pelkäsi, ettei heillä ole tarpeeksi rahaa maksaa syöpähoidoista ja samaan aikaan lyhentää asuntolainaa. Koko kyläyhteisö halusi tukea perhettä jollakin tavalla ja päätti järjestää tukikampanjan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meidän on elettävä sairauden kanssa ikuisesti. Kyläyhteisömme halusi keventää taakkaamme, ja he ajattelivat, että asuntolainan pienentäminen olisi asia, jonka he pystyisivät hoitamaan, Sikkema kertoo Today.com-sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Palolaitos otti Sikkemaan yhteyttä kampanjan aloittamisesta, ja muutaman päivän aikana koko kyläyhteisö oli siinä mukana. Kolmessa kuukaudessa tavoitesumma 100 000 dollaria saatiin kasaan. Nyt rahaa on kertynyt jo 110 000 dollaria.

– Sairaalamenot ovat valtavat, mutta nyt kun saimme asuntolainan maksettua, voimme keskittyä Kevinin hoitoihin ja paranemiseen, miehen vaimo Amy Sikkema sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Today.com

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja