Sylvia tarjoaa halukkaalle karmivaa kummitustaloa Yhdysvalloissa – ei maksa mitään, mutta asiassa yksi mutta

0:35
Näetkö hahmon videolla? Mies uskoo tallentaneensa kuolleen kuningattaren! Kummituksia metsästävä Steve uskoo, että hänen kameransa tallensi itse kuningatar Elisabeth I:n 600 vuotta sen jälkeen, kun tämä vieraili Wessonin videoimassa Strelley Hallissa. 

Ilmainen kummitustalo on innostanut somekansaa, mutta asiassa on vain yksi "mutta". Tarjous ilmaisesta kauhutalosta on otettu innostuneesti vastaan, mutta moni tuntuu unohtaneen, ettei maksuton talo tässä tapauksessa olekaan aivan maksuton.

Oma, historiallinen talo Louisianassa aivan ilmaiseksi! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Youngsvillessä sijaitsevan talon maksuttomuuteen todella liittyy sudenkuoppa, sillä paikallisten mukaan talossa kummittelee, kertoo The Sun.

"Kummitustalo" tarjolla siirron hinnalla

1930-luvulla rakennettu talo on nyt tarjolla ilmaiseksi ihmiselle, joka siirtää sen pois kunnostusta varten. Paikallisten mukaan asumuksen mukana saa kuitenkin kummituskavalkadin.

McLain Investments -yrityksen Sylvia McLain jakoi talosta kuvia sosiaalisessa mediassa. Toiveena olisi löytää ostaja, joka siirrättäisi talon muualle ja peruskorjaisi sen, jotta tontti saataisiin muuhun käyttöön.

Kuollut isoäiti kummittelee keittiössä?

Entinen asukas Dawn Vallot DeClout kuitenkin väittää, että talossa kummittelee hänen isoisoäitinsä, joka kuoli talossa vuonna 1967.  Ilmeisesti kummitusisoäidin suosikkipaikka talossa oli keittiö. Dawnin mukaan isoäitikummitus ei halua pahaa, mutta saattaa esimerkiksi sekoittaa hellalla valmistuvaa ruokaa.

– Saattoi kuulla jonkun nostavan kantta, mutta keittiössä ei ollut ketään, Dawn kuvasi asumistaan The Sunin mukaan.

Kuvia talosta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Meedioksi tunnustautuva Lily Marie Lafleur väittää asuneensa talossa vuonna 2017 ja myös kokeneensa kummittelua.

– Ladossa on pahantahtoinen mieshenki, pieni tyttö, viktoraaniseen asuun pukeutunut nainen leijailee portaissa eikä pidä miehistä, ja henki keittiössä siirtelee asioita. Keittiöstä myös katoaa asioita, Lily kuvailee Facebookissa.

Osa kansalaisista väittää näkevänsä jopa Sylvian julkaisemissa kuvissa kasvoja tai hahmoja. 

Taloa verrattu Amityville Horror -kauhuelokuvaan

Taloa ja sen ulkonäköä verrataan myös taloon, joka on monille tuttu vuoden 1979 Amityville Horror -kauhuelokuvasta ja aiheesta kertovasta kirjasta.

Amityvillen kaupungissa vuonna 1974 tapahtuneessa murhenäytelmässä mies murhasi kuusi perheenjäsentään. Murhien tapahtumapaikkana toimineeseen taloon myöhemmin muuttanut perhe asui siellä vain kymmeniä päiviä.

He muuttivat pois taloa riivaavien "paranormaalien tapahtumien" vuoksi. Aiheesta julkaistiin myöhemmin kirja.

Talon siirto maksaa jopa 80 000 dollaria

Talon lahjoittamiseen liittyvä suurin ongelma tuntuu kummitusten sijaan olevan se, että vaikka asumus on ilmainen, talon siirto muualle maksaa jopa 80 000 dollaria. Netissä tarjous onkin otettu innostuneesti vastaan, mutta moni tuntuu unohtaneen, ettei maksuton talo tässä tapauksessa olekaan aivan maksuton.

– Minä otan sen. Annan jopa isoäidin sekaantua kokkaukseeni, jos hän sellaisesta tykkää, Santie McDonald heittää Facebookissa.

– Paikat, joissa kummittelee, eivät haittaa minua, seura on parempaa kuin elävien seura, ja etsin uutta kotia, Kira Kai kuvailee.

Osa kansalaisista myös uskoo, ettei taloa kannata siirtää paikaltaan, koska rakennuksesta saisi paremman hyödyn irti esimerkiksi majoituskäytössä.

– Onnea vain tuon siirtelyyn. Olisi parempi ostaa teltta, George G Bonck uskoo.

– Vuokratkaa se! Ottakaa ihmisiltä rahaa, että he saavat viettää yön siellä ja kokea talon. Minä tulisin! Theresa Meyer ehdottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja