Suunto-älykellot yhä sekaisin: Nyt viikonpäivä näyttää lauantaita – Suunto selvittää bugia, päivitystä saa vielä odotella

Eilen moni Suunto-älykellon omistaja hieraisi silmiään, sillä kellot näyttivät keskiviikon sijasta perjantaita. Ongelma jatkuu tänään torstaina: nyt on kellojen mukaan lauantai.

Suunto-kellojen käyttäjät ympäri maailmaa ovat jakaneet jälleen Facebookissa ja Twitterissä hämmästellen kuvia kelloistaan, joiden mukaan tänään torstaina 2. tammikuuta on lauantai.

Suunnon viestintäjohtaja Martin Österberg kertoo MTV:lle, että ongelma on yrityksen tiedossa.

– Korjaamme ongelmaa parhaillaan kiireellisenä. Kellon käyttäjän pitää päivittää kellonsa SuuntoLinkin kautta, sitten kun saamme päivityksen bugiin saataville, Österberg kertoo.

Päivitys bugiin on luvassa

Virheen takia kellon näyttämä viikonpäivä on kaksi päivää todellista edellä, mutta virhe on puhtaasti visuaalinen. Österbergin mukaan rannetietokoneiden käyttäjien harjoitukset ja aktiviteetit siirtyvät silti sovelluksiin normaalisti.

Suunnon mukaan päivitys ongelmaan on luvassa. Osalle kelloista päivitys on tämänhetkisen tiedon mukaan saatavilla ensi viikolla 7. tammikuuta ja osalle 9. tammikuuta.

Bugi koskee Suunto 9, Suunto 5, Suunto 3 ja Spartan-perheen kelloja.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja