Surun murtama YouTube-tähti Roni Bäck kertoi erostaan koskettavalla videolla: "Jättäkää ex-tyttöystäväni rauhaan"

YouTube-tähti Roni Bäck kertoo eronneensa tyttöystävästään.

Suomalainen tähtitubettaja Roni Bäck julkaisi YouTubessa tunteikkaan videon.

Videolla nuorten suosikkitähti kertoo kyyneleet silmissä eronneensa tyttöystävästään, jonka hänen seuraajansa ovat tunteneet ”Tattiksena”.

Bäckin tyttöystävä ei näkynyt tämän videoilla, koska halusi pitää yksityisyytensä. Tattiksen ääni on kuitenkin tuttu lukuisilta videoilta.

Mies ei halua kertoa videolla syitä parin erolle.

– Se on meidän täysin yksityinen asiamme, mutta sen verran voin sanoa, ettei meille tapahtunut mitään sellaista, että jompikumpi olisi tehnyt jotain pahaa toista kohtaan, Bäck kertoo videolla.

Bäck kertoo, että ero oli tapahtunut jo aiemmin. Muutamat hänen seuraajansa olivatkin jo huomanneet tubettajan videoilta hänen olleen viime aikoina alakuloinen.

– Olen taistellut tämän asian kanssa henkisesti samaan aikaan kun olen halunnut tehdä teille videoita, koska olen kirjaimellisesti saanut pahan olon pois sillä, kun olen tehnyt teille videoita.

Toivoo katsojilta rauhaa tyttöystävälleen

Hän toivoo katsojilta yhtä toivetta ylitse muiden.

– Jättäkää minun ex-tyttöystäväni Tattis rauhaan. Jos tiedätte, kuka hän on, niin antakaa hänen olla. Älkää missään nimessä menkö häiritsemään häntä millään tavalla, koska hän ei halunnut mitään julkisuutta.

Silminnähden surullinen Bäck jatkaa viestiään katsojillensa.

– Se sattuu minua kaikista eniten, jos hän ei pysty jatkamaan omaa elämäänsä sen takia, koska on ollut suhteessa minun kanssani, Bäck jatkaa.

Roni Bäck on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista. Hänellä on jo lähes 470 000 seuraajaa kanavallaan. Mies oli mukana myös Fort Boyard ja Neljän tähden illallinen -ohjelmissa.

Lue myös:

    Uusimmat