Mainos

Surun murtama YouTube-tähti Roni Back kertoi erostaan koskettavalla videolla: "Jättäkää ex-tyttöystäväni rauhaan"

YouTube-tähti Roni Back kertoo eronneensa tyttöystävästään.

Suomalainen tähtitubettaja Roni Back julkaisi YouTubessa tunteikkaan videon.

Videolla nuorten suosikkitähti kertoo kyyneleet silmissä eronneensa tyttöystävästään, jonka hänen seuraajansa ovat tunteneet ”Tattiksena”.

Backin tyttöystävä ei näkynyt tämän videoilla, koska halusi pitää yksityisyytensä. Tattiksen ääni on kuitenkin tuttu lukuisilta videoilta.

Mies ei halua kertoa videolla syitä parin erolle.

– Se on meidän täysin yksityinen asiamme, mutta sen verran voin sanoa, ettei meille tapahtunut mitään sellaista, että jompikumpi olisi tehnyt jotain pahaa toista kohtaan, Back kertoo videolla.

Back kertoo, että ero oli tapahtunut jo aiemmin. Muutamat hänen seuraajansa olivatkin jo huomanneet tubettajan videoilta hänen olleen viime aikoina alakuloinen.

– Olen taistellut tämän asian kanssa henkisesti samaan aikaan kun olen halunnut tehdä teille videoita, koska olen kirjaimellisesti saanut pahan olon pois sillä, kun olen tehnyt teille videoita.

Toivoo katsojilta rauhaa tyttöystävälleen

Hän toivoo katsojilta yhtä toivetta ylitse muiden.

– Jättäkää minun ex-tyttöystäväni Tattis rauhaan. Jos tiedätte, kuka hän on, niin antakaa hänen olla. Älkää missään nimessä menkö häiritsemään häntä millään tavalla, koska hän ei halunnut mitään julkisuutta.

Silminnähden surullinen Back jatkaa viestiään katsojillensa.

– Se sattuu minua kaikista eniten, jos hän ei pysty jatkamaan omaa elämäänsä sen takia, koska on ollut suhteessa minun kanssani, Back jatkaa.

Roni Back on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista. Hänellä on jo lähes 470 000 seuraajaa kanavallaan. Mies oli mukana myös Fort Boyard ja Neljän tähden illallinen -ohjelmissa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja