Supertähti Manuel Neuerin edellisestä ottelusta lähes vuosi – Bayern-valmentaja antoi vihjeen odotetun paluun ajankohdasta

Manuel Neuer lähestyy paluuta jalkapalloviheriöille. Bayern Münchenin tähtivahti harjoitteli joukkueen mukana torstaina ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

Neuer, 37,  pelasi edellisen kilpailullisen ottelunsa Saksan paidassa Costa Ricaa vastaan Qatarin MM-kisoissa viime vuoden marraskuussa. Hän mursi pian turnauksen jälkeen jalkansa lasketttelureissulla.

Bayernin päävalmentaja Thomas Tuchel ei halua kiirehtiä Neuerin tuomisessa takaisin tolppien väliin. Ainakin ensi viikon Mestarien liigan ottelu FC Kööpenhaminaa vastaan ja Bundesliigan Freiburg-peli jäävät vielä tähdeltä välistä.

– Manuel on ollut osaksi mukana joukkueen harjoittelussa, mutta hän ei ole vielä täysillä osallistunut nihiin. Hän oli ensimmäistä kertaa maalilla ja pelasi sitä ennen hieman myös kenttäpelaajana. Ne eivät kuitenkaan olleet kovin intensiiviset harjoitukset, Tuchel avasi Sportbildille.

– Kun hän palaa täyteen harjoitteluun, paluu voi tapahtua nopeastikin. Hän on kuitenkin vielä päiviä tai viikkoja perässä.

Ensi viikon Freiburg-ottelua seuraa kahden viikon maajoukkuetauko. Tauon jälkeinen Bundesliigan ottelu Mainzia vastaan saattaisi olla realistinen ajankohta Neuerin paluupelille.

 

Lue myös:

    Uusimmat