Supersuosittu Toto saapuu Suomeen – yhtyeen solisti paljastaa syyn Africa-hittibiisin suosiolle

Yli 40 miljoonaa albumia myynyt Yhdysvaltalaisyhtye saapuu elokuussa neljälle keikalle Suomeen.

Africa ja Rosanna -superhiteistään tunnettu Yhdysvaltalaisyhtye Toto saapuu keikkailemaan Suomeen elokuussa. MTV Uutisten haastattelussa bändin solisti Joseph Williams kertoi kuinka yhtyeen Dogz of Oz -kiertue on sujunut mikä tekee Suomesta erityisen keikkapaikan.

– Kiertue on ollut fantastinen ja on ollut ihana palata yleisön eteen koronan jälkeen. Meillä oli suunnitelmia jo vuodelle 2020, mutta pandemia pysäytti kaiken. Teimme uutta levyä ja nyt olemme onnellisia, että pääsimme jälleen kiertueelle, Williams iloitsee.

Toto on kiertänyt edellisen kevään Yhdysvalloissa ja nyt yhtye on esiintyy Euroopassa uudella kokoonpanolla. Suomalaisille faneille Williams lupaa taattua Totoa.

– Saatte nähdä vanhaa kunnon Totoa uudella bändillä, joka tosin enää ei ole uusi tämän kiertueen jälkeen. Nämä muusikot ovat uskomattomia. Keikka tulee olemaan raikas, mutta kuitenkin taattua Totoa. Tulette rakastamaan sitä, Williams lupailee.

Toto on vieraillut Suomessa jo 11 kertaa ja Williams kertookin syyn miksi he rakastavat suomalaista yleisöä.

– Suomalaisten intohimo musiikkiimme... Rakastamme esiintyä siellä, koska fanit ovat niin intohimoisia ja uskollisia. Emme malta odottaa, että pääsemme taas Suomeen, Williams hehkuttaa

Parhaaksi muistokseen Suomesta laulaja kertoo valoisat kesäyöt.

– Muistan kun myöhään illalla menimme syömään ja kaikkialla oli valoisaa. Se oli niin kaunista ja me nautimme siitä, laulaja muistelee.

Williams lupaa suomalaiselle yleisölle kaikki Toton takuuvarmat hitit ja paljasti miksi hittikappale Africa on niin suosittu. Hän kertoi, että kappaleen salaisuus on monien asioiden summa.

– Minulle itselleni ja varmasti useille faneille salaisuus piilee tutussa kompissa, jonka jokainen osaa. Se jää vain päähän soimaan ja se on kappaleen koukku, Williams sanoo.

Laulaja kertoo, että aina kun he soittavat Africa-kappaleen keikoilla, niin yleisö sekoaa. Samalla Williams toteaa kyseisen kappaleen olevan myös oma suosikkinsa.

– Se on myös kaikista hauskin biisi ja meillä on aina hauskaa yleisön kanssa, kun soitamme sitä. Sen kappaleen osaavat kaiken ikäiset.

Joseph Williams haluaa lähettää terveisensä bändin puolesta suomalaisille faneilleen.

– Emme malta odottaa, että näemme elokuussa. Olemme valmiita ja toivomme että odotatte meitä yhtä innolla kuin me teitä, iloinen Williams lopettaa.

Toton Dogz of Oz -konsertti nähdään Vaasassa 4. elokuuta, Tampereella 5. elokuuta, Helsingissä 6. elokuuta ja Turussa 7. elokuuta.Lue myös:

    Uusimmat