Superhelppo itse tehty joululahja: Näin valmistat kynttilöitä mehiläisvahasta

Näin valmistat kynttilöitä mehiläisvahasta.

Näin valmistat mehiläisvahakynttilöitä helposti itse.

Mehiläisvahasta valmistetut kynttilät vaikuttavat olevan tällä hetkellä erityisen trendikkäitä ja niitä löytyykin useiden joulumyyjäisten tarjonnasta. Kynttilöitä on äärimmäisen helppoa valmistaa myös itse.

Toimittaja Hanna Sumari esittelee pääkuvan videolla erilaisia vaihtoehtoja valmistaa kynttilöitä mehiläisvahasta. Sumari valmistaa videolla perinteisiä "kruunukynttilän" muotoisia kynttilöitä, sekä hauskan ja värikkään tähdenmuotoisen kynttilän.

– Tämä on aina sellainen pieni ihme, kun tämä lähtee toimimaan ja sitten huomaa, että hei, mä tein kynttilän! Sumari intoilee videolla.

Mehiläisvahakynttilöiden valmistamiseen tarvitset:

  • mehiläisvahalevyjä
  • sydänlankaa
  • hiustenkuivaajan
  • piparkakkumuotteja

Katso videolta ohjeet mehiläisvahakynttilöiden valmistamiseen!

Askarteluvinkki on Suomen kaunein koti: Joulukodit -sarjasta, jossa vieraillaan tunnelmallisissa joulukodeissa. Kolmiosainen sarja on katsottavissa mtv-palvelusta

Millaisia joulukoristeluja sinun kodistasi löytyy? Laita joulukoristeistasi kuva! Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla. 

Lue myös:

    Uusimmat