Suosikkisarja sivuaa kuningatar Elisabetin ja lähipiirin vaikeimpia hetkiä – ainakin yksi henkilö kuninkaallisessa perheessä seuraa The Crownia innoissaan

1:26
Kuningatar Elisabetilla on hallussaan useita Guinnessin ennätyksiä - yksi niistä syntyi vuonna 2017

People-lehden mukaan kuningatar Elisabetin lapsenlapsen Zara Tindallin aviomies seuraa suosikkisarja The Crownia.

Viimeisen viikon ajan kestopuheenaiheena ollut Netflixin hittisarja The Crown ei ole mukavaa katsottavaa Britannian kuninkaalliselle perheelle, sillä sarja kuvaa kipeällä tavalla muun muassa prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan myrkyllistä avioliittoa sekä kuningatar Elisabetin etäisiä välejä jälkeläisiinsä.

Vanity Fair-lehden kuninkaallistoimittaja Katie Nicholl kirjoittaa, että lähipiirin mukaan prinssi Harry ei ole aikeissa katsoa sarjaa.

– Harry on nähnyt sarjan neljännen kauden trailereita, mutta en usko, että hän aikoo katsoa sitä, lähde kertoo.

Samaa sanoo myös prinssi Williamin lähipiiriin kuuluva taho, jonka mukaan Williamilla ei ole halukkuutta katsoa brutaalia kuvausta vanhempiensa avioliitosta.

– Tunne on sellainen, että viimeisin kausi olisi todella surullista katseltavaa heille.

Myös viimeisimmillä kausilla kuningatar Elisabetin roolissa nähty näyttelijä Olivia Colman on aiemmin kertonut keskustelleensa aiheesta Cambridgen herttuan kanssa ja tämä oli myös tuolloin kiistänyt katsovansa isoäitinsä valtakaudesta kertovaa sarjaa.

People-lehden mukaan sen sijaan ainakin yksi kuninkaalliseen perheeseen kuuluva henkilö tunnustaa seuraavansa sarjaa innokkaasti. 

Hän on prinsessa Annen tyttären Zara Tindallin aviomies Mike Tindall. Entinen rugbyammattilainen sanoi kuitenkin podcastissa asiasta puhuessaan, ettei ole nähnyt vielä viime sunnuntaina julkistettuja uusia neljännen tuotantokauden jaksoja.

– Minulla on kiinniotettavaa, Tindall tunnusti.

– Näin itseasiassa mainoksia ja ajattelin, että minun täytyy päästä kärryille, hän sanoi ja kertoi päässeensä edellisellä tuotantokaudella suunnilleen puoliväliin.

– Aloin siis katsoa kolmannen tuotantokauden jaksoja loppuun ja sen jälkeen jatkan neljänteen, Tindall kertoi ja sanoi kuitenkin kuulleensa paljon neljännenkin kauden sisällöistä.

Tindall kertoi suhtautuvansa uusimpiin jaksoihin suurella mielenkiinnolla sillä, tapahtumat sijoittuvat ajanjaksolle, jotka tuntuvat kiehtovan monia.

– Nyt mennään enemmän sellaisiin asioihin, jotka ovat ihmisille tuttuja ja joista heillä on mielipide, hän pohti, mutta muistutti, että sarja on fiktiota, vaikka pohjaakin todellisiin tapahtumiin.

– Se on draama, joten siinä tehdään asioista dramaattisempia.

Hello Magazinen mukaan Tindall ei ole ainoa kuninkaallisessa perheessä, joka on katsonut sarjaa. Lehti kertoi vuonna 2017, että prinssi Andrew’n tytär prinsessa Eugenie kertoi katsoneensa muutamia ensimmäisen tuotantokauden jaksoja.

Samoihin aikoihin uutisoitiin, että ainakin kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kuopus prinssi Edward ja hänen vaimonsa herttuatar Sophie olisivat seuranneet sarjaa innokkaasti sen alkuvaiheissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja