Suosikkiräppäri vaatii yleisöltään: Riisukaa itsenne alasti

Petri Nygårdin mielestä suomalaisten pitäisi oppia olemaan avarakatseisempia ja vapautumaan enemmän.

Muun muassa Selvä päivä ja Märkää -biiseistään tunnetun Petri Nygårdin mielestä suomalaiset ottavat elämän liian vakavasti. Omasta elämänfilosofiastaan Subin netin Blockfest TV:n haastattelussa avautunut rääväsuinen räppäri toivookin, että suomalaiset pystyisivät ennen kaikkea vapautumaan enemmän.

– Mun mielestä kaikkien suomalaisten pitäisi ottaa pari napsua aivolohkosta irti ja olla rennompia, avarakatseisempia ja villimpiä. Siksi mä olen täällä, että yritän ravistella ihmisiä tekemään jotain, mitä he eivät ehkä ole ennen tehneet ja ottaa elämästä kaikki irti. Ettei tarvitse sitten kiikkutuolissa mummona katua. Vapautukaa ihmiset, vapautukaa!

Räväkästä ja energisestä lavaesiintymisestään tunnettu tamperelaismies toivoisi myös yleisönsä heittäytyvän villimmin mukaan keikoillaan – tietyin rajoituksin kuitenkin:

– Tappeleminen ja sellainen on vähän överiä. Vedän kuitenkin itse keikkoja sillä meiningillä, että ihmiset villiintyy ja vapautuu muutenkin. Kun jengi pomppii, tanssii, huutaa ja riisuu alasti, niin silloin mä oon onnistunut ja tyytyväinen, räppäri miettii.

Mistä Ruotsissa syntyneen räppärin mielestä suomalaisten pitäisi ottaa mallia estottomampaan elämäntyyliin? Entä mitä Petrin mielestä pitäisi tehdä ainakin kerran kesässä? Lue lisää ja katso haastattelu: Suosikkiräppäri vaatii yleisöltään: Riisukaa itsenne alasti

BLOCKFEST TV Subin netissä. Uudet jaksot maanantaisin ja perjantaisin: sub.fi/blockfest

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat