Suosikkilaite pois käytöstä Linnanmäellä – tekninen vika pysäytti Taigan kesken matkan, laite oli täynnä ihmisiä

6:35
MTV Uutiset testasi aiemmin tänä vuonna Linnanmäen Taiga-vuoristorataa.

Linnanmäen vuoristorata Taigaan tuli tekninen häiriö lauantai-iltana kuuden aikaan. Toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoi MTV Uutisille puoli kahdeksalta illalla, että Taiga oli tuolloin edelleen pois käytöstä.

Adlivankin sanoo, ettei osaa tarkasti kertoa, millaisesta teknisestä häiriöstä on kyse. Käytännössä ongelma ilmeni siten, että laite pysähtyi kesken matkan. Matka tyssäsi suoralle, jolta vaunut olivat kiihdyttämässä seuraavaan nousuun. 

– Tietenkään laitetta ei käytetä, ennen kuin tiedämme, mikä siinä on.

Adlivankin sanoo, että laite oli häiriöhetkellä täynnä ihmisiä, mutta heidät saatiin nopeasti pois vaunuista. Linnanmäen työntekijät auttoivat huvipuistokävijät alas laitteen vieressä olevaa kulkusiltaa pitkin. Ihmiset suhtautuivat tilanteeseen Adlivankinin mukaan rauhallisesti. 

Vielä ei ole tietoa, milloin vuoristorata otetaan uudestaan käyttöön. 

Uusissa laitteissa ilmenee teknisiä häiriöitä 

Adlivankin sanoo, että uusissa laitteissa ilmenee usein alkuvaiheessa teknisiä häiriöitä. Taiga-vuoristorata on uutuuslaite, sillä se otettiin käyttöön tänä vuonna.

Adlivankinin mukaan häiriöt ovat yleensä pieniä. Taigassa on ollut muutama pieni vika aiemminkin. Se on esimerkiksi pysähtynyt kahdesti asemalaiturille.

– Se ei tarkoita, että laitteessa olisi mitään isompaa vikaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja