Mainos

Suosikkikoruksi äänestettiin Eden!

Lapponian 50-vuotisjuhlavuoden uutuuskorut ovat näyttelyssä Helmen 10-vuotisjuhlaristeilyllä toukokuussa. Kysyimme lukijoiltamme, mikä heidän mielestään on uutuuskoruista kaunein. Upeimmaksi äänestettiin Eden-koru.

Kyselyn yhteydessä arvottiin liput Helmen juhlaristeilylle. Onnellinen voittaja on Merja Puskala Kurjenkylästä.

Juhlavuoden korukokoelma vie Lapponian seuraavalle vuosikymmenelle luonnon, arkkitehtuurin ja musiikin inspiroimana. Näin kilpailuun osallistuneet kommentoivat korusuosikkejaan:

Voittajaksi valittiin upea Eden-koru.

"Voin vain kuvitella kuinka se vangitsee muiden katseen, jos olisi kaulallani."

"Suosikkini on Eden-riipus. Se muistuttaa minua Suomen kauniista kesäisestä luonnosta ja nimenomaan ihanan sinisen järven aalloista. Voin melkein kuulla veden liplatuksen katsoessani korun aaltoilevia muotoja."

"Eden-riipus, sen muoto on niin valloittava ja naisellinen."

"Koru n:ro 2 Eden -riipus on ehdoton suosikkini. Tyylikäs ja naisellinen, juuri minun makuuni!"

"Nro 2 on kaunein, koska siinä on särmää ja se vangitsee katseen parhaiten. Voin kuvitella tuon korun jonkun ihanan avokaulaisen asun kanssa, kaunis!"

"Mielestäni koru numerolla 2 on ehdoton suosikkini. Siinä on rohkeutta ja sydämenmuotoinen alaosa joka kertoo rakkaudesta."

Ice Drops tuo mieleen vesipisarat

"Ihanan luonnollisen muotoiset pisarat. Tykkään luonnonmateriaalista ja muutenkin luonnon omaisista koruista."

"Ice Drops on kaunein! Tuo mieleen keväiset vesipisarat, kun lumi sulaa."

"Suosikkini on numero 1. Sen muotokieli miellyttää silmääni. Korusta tulee mieleeni keväiset silmut ja vesipisarat."

"1. Ice drops (Chao-Hsien Kuo) Todella kaunis ja yksinkertainen koru. Korut ovat tyylikkäitä, ajattomia ja niitä voi käyttää joka tilanteessa."

"Koru numero 1 on todella kaunis ja tyylikäs, samalla kuitenkin nuorekas ja moderni. Tykkään siitä tosi paljon. "

Informa on ihanan massiivinen

"Numero 3 Informa on kaunein. Siinä on viehättävä Björn Weckströmin tyyli. Toki koru on erilainen esim. omasta suosikistani Planetaariset laaksot, mutta silti voimakkaan naisen kaulaan sopiva koru. Käyttäisin varmasti."

"Pohdin mieleisintäni kauan kolmosen ja nelosen välillä. Päädyin kolmoseen, koska sen pinta ja kuvio miellyttää minua kovasti ja sopisi tyyliini. Kerrassaan upea!"

"3. Informa (Björn Weckström) Pidän selkeistä, pyöreistä muodoista sekä hopeasta, joten tämä koru on ehdottomasti suosikkini. Korun rosoinen pinta tekee siitä persoonallisen, muttei silti liian monimutkaisen näköistä."

"Informa on ihanan massiivinen. Pidän koruista, jotka ovat näyttäviä."

Manhattan on uusi ja urbaani

"Korusuosikkini on numero 4. Manhattan. Onpa kaunis ja moderni koru."

"Manhattan ehdottomasti. Siinä on tyyliä. Pidän muutenkin ei niin naisellisista koruista. Minulla on myös miesten koruja joita käytän päivittäin. Korun pitää saada innostumaan. Pitää tulla ahaa-elämys."

"4. Manhattan Korussa on jotakin uutta ja urbaania. Koru, joka ei näytä korulta. Manhattania voisi kantaa kaikenikäiset naiset. Se kuitenkin vaatii omistajaltaan luonnetta ;)"

"Nro 4 Manhattan, koska se on ajattoman erikoinen, mutta ei "liian" erikoinen vaan kiinnostava ja sopii niin juhlaan kuin pienempäänkin juhlaan."

Circlestances on simppelin kaunis

"Circlestances (Christophe Burger) on todella kaunis simppeli koru. Sopii niin arki- kuin juhlakoruksi."

"Numero viisi on kaunein; tulee mieleen ikuisuus ja ajattomuus - kuinka kaikki pysyy muutoksista huolimatta silti perustaltaan yksinkertaisena, samankaltaisena "

"5. Circlestances (Christophe Burger) olisi varmasti hyvin monikäyttöinen ja elegantti, moneen tarkoitukseen sopiva ja klassisen iätön."

"Koru numero 5, Christophe Burgerin suunnittelema Circlestances on upea ja ehdottomasti paras. Korun muoto on samaan aikaan sekä koristeellinen että yksinkertaisen tyylikäs. Koru viestii kantajansa ehdotonta tyylitajua ja tuo mieleen jopa kuninkaalliset. "

"Koru numero 5 on kaunein, koska se on yksinkertaisen tyylikäs ja samalla näyttävä koru. Sopii niin arkikäyttöön kuin juhlaankin."

"Nro 5 on yksinkertaisen kaunis ja näyttävä, supertyylikäs."

"Circlestances (Christophe Burger) on todella kaunis simppeli koru. Sopii niin arki- kuin juhlakoruksi."

Artikkelin tarjoaa: Lapponia

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.