Suomen vahvin mies Mika Törrö kävi läpi päihdehelvetin – puhuu nyt tuen saamisen merkityksestä: "Yksin jääminen on kaikista pahinta"

Linnakundi Mikasta tuli Suomen vahvin mies 8:18
Videolla Mika Törrön Huomenta Suomen vierailu.

Mika Törrö nousi päihdehelvetistä Suomen vahvimmaksi mieheksi. Hän kertoi MTV Urheilulle matkastaan voimamieheksi.

Törrö on istunut elämänsä aikana 11 vuotta vankilassa. Päihteet olivat syynä vankilakierteeseen.

– Olen pystynyt nousemaan sieltä pohjalta pois. Siihen vaadittiin sitä, että sain apua. Sitä kautta olen nyt tässä pisteessä. Löysin ja pääsin oikeaan paikkaan yhteisöhoitoon silloin. Siellä on ollut koko ajan todella kannustava ilmapiiri urheilun, raittiuden ja kaiken muun suhteen, Törrö kertoo.

– Se on kasvattanut paljon ihmisenä. Olen saanut toisen elämän, Törrö jatkaa.

Peräti kaksimetrinen voimamies muistuttaa siitä, että elämän vaikeina hetkinä tuen saaminen on kaikista tärkeintä. 

– Se on tärkeintä tässä hommassa, että jää yksin. Se on kaikista pahinta. Pitkän aikaa se oli sellaista epätoivoa ja -uskoa. Nyt se on vaihtunut positiiviseksi ja myönteiseksi. Voi sanoa, että olen tänä päivänä onnellinen, Törrö toteaa.

Musiikki on Törrön mielestä hyvä apu ja buusti, jolla saa fiiliksen ylös. Vaikka harjoittelusta saakin mielihyvää, niin sitä ei voi verrata päihteisiin.

– Ei voi verrata. Mielihyvää tulee totta kai ja kun pääset ylittämään itsesi niissä asioissa, joita rakasta, niin se on hienoa. Olen aina rakastanut treenaamista ja itseni rääkkäämistä,  Törrö sanoo.

Törrö toimii myös esimerkkinä nuorille. Hän käynyt puhumassa nuorille omista kokemuksistaan. Elämän tavoitteita urheilu-uran ohelle on myös asetettu.

– Perhettä, opiskelupaikkaa, tällaisia normaaleja asioita, joita minulla ei ole aiemmin ollut, Törrö päättää.

Alla olevalla videolla MTV Uutiset Liven ja Törrön vierailu kuntosalille.

Lue myös:

    Uusimmat