Suomen McDonald’s aloittaa aamiaistarjoilun – mainostemppuna miljoona tuotetta jakoon

McDonald’s aloittaa aamiaistarjoilun Suomen McDonald’s-ravintoloissa. Aamiaista tarjotaan 56 ravintolassa Suomen 83 McDonald’s-ravintolasta.

Aamiaistarjoilu alkaa ravintoloissa keväällä 2013 alkaneen pilottikokeilun myötä. Testijakson aikana saadun palautteen perusteella aamiainen päätettiin laajentaa suurimpaan osaan Suomen McDonald’s-ravintoloista.

Aamiaisen aikana on hampurilaisten sijaan tarjolla mm. Fresh McMuffin, Sausage McMuffin & Egg, Bacon McMuffin & Egg, Double Fresh McMuffin, McWrap, McToast sekä muita aamiaistuotteita ja vastajauhettua kahvia. Aamiaista tarjotaan 56 McDonald’s-ravintolassa klo 10 asti.

– Aamiaismarkkinat ovat meille tärkeä osa liiketoimintaa muualla maailmassa, ja nyt lanseeraamme aamiaisen myös Suomessa. Aamiaistarjoilumme onnistunut pilottikokeilu osoitti, että myös suomalaiset kaipaavat erilaisia aamiaisvaihtoehtoja, kertoo McDonald’s Suomen viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

Aamiaislanseeraus on yksi McDonald’sin suurimmista lanseerauksista Suomen markkinoilla. Aamiaislanseeraus on myös merkittävä markkinointikampanja, jonka yhteydessä jaetaan lähes miljoona ilmaista Fresh McMuffin -tuotetta.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat