Suomen EM-kisavastustajalle todella huonoja uutisia – maailman parhaaksi valitun supertähden turnaus jää väliin

Helmarit pelaavat neljänsissä EM-kisoissaan 1:38
Katso videolta infopaketti Helmareista ja EM-kisoista.

Espanjan jalkapallomaajoukkue aloittaa EM-turnauksensa Englannissa perjantaina Suomea vastaan. Joukkue sai tiistain harjoituksissa huonoja uutisia, kun maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Alexia Putellas loukkasi polveaan. Espanjan joukkue tiedotti asiasta tiistaina.

28-vuotias Putellas loukkasi vasenta polveaan harjoituksissa. Espanjalaismediat uutisoivat, että Putellaksen vasemman polven ristiside olisi revennyt ja turnaus olisi ohi ennen kuin se ehti alkaakaan. Putellaksen loukkaantuminen on jo toinen ikävä uutinen EM-kisoihin valmistautuvalle Espanjalle. Aiemmin loukkaantui Jennifer Hermoso, jolla oli myös polvivamma.

Putellas toimii Barcelonan kapteenina seuratasolla ja voitti Kultaisen pallon viime vuonna. Toiseksi äänestyksessä tuli juurikin Hermoso. Myös Suomen joukkue sai huonoja uutisia tiistaina, kun tähtipelaaja Natalia Kuikka ei päässyt matkustamaan paikan päälle Englantiin sairastumisen vuoksi.

Suomi ja Espanja kohtaavat perjantaina EM-kisoissa. Lohkon muut joukkueet ovat Tanska ja Saksa. Turnaus käynnistyy keskiviikkona Englannin ja Itävallan välisellä ottelulla.

Juttua ja otsikkoa muokattu 22.03: Lisätty espanjalaismedioiden tieto, että Putellaksen vasen ristiside olisi revennyt.

Lue myös:

    Uusimmat