Suomalaistähtivahti Tuukka Rask yritettiin saada murtumaan kysymyksellä Hervannasta ja välikaasusta – pokka piti uskomattomasti!

Tuukka Rask torjui Bostonille vakuuttavan 4–2-voiton St. Louisista NHL-finaalien avauksessa. Savonlinnalaisen paineistus jatkui kuitenkin myös ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Suomalaistoimittaja kysyi lehdistötilaisuudessa yhden kysymyksen, jossa hän hyödynsi yhtä legendaarisimmista sisäpiirivitseistä Suomen kiekkopiireissä.

– Kun sä oot kesällä Suomessa, niin ootko sä koskaan antanut Hervannan valtaväylällä välikaasua, toimittaja sutkautti.

Rask tiesi heti mistä on kyse, puri kenties hetken huultaan ja antoi vastauksensa kylmänviileästi.

– Autokoulussa. Toyota Corollalla joutui antamaan välillä. Nyttemmin on vähän vähentynyt, kun on automaatti alla niin ei tarvitse antaa, Rask vastasi.

Voit katsoa haastattelun myös tästä linkistä.

Vain pieni virne paljasti, että tässä ei ollut kyse ihan peruskiekkojargonista. Hervannan välikaasusta tuli YouTube-hitti reilut 10 vuotta sitten, kun tuolloin Torontossa pelannut maalivahti Vesa Toskala antoi yhden erikoisimmista haastatteluistaan.

Toimittaja kyseli Toskalalta ottelutapahtumista suomalaismediaa varten, joten Toskala sai vastata vapaasti suomeksi. Ottelutapahtumien sijaan pääosaan pääsivätkin Hervannan valtaväylä, välikaasu ja autokoulu.



Lue myös:

    Uusimmat