Suomalaisperhe pyysi apua arkeen rellestävien lasten kanssa: "Täytyy alkaa tehdä jotain toisin"

Duudsonit tuli taloon -ohjelmassa tutustuttiin Saarisen kuusilapsiseen perheeseen.

Parolassa asuvaan Saarisen perheeseen kuuluvat isä Janne, äiti Mirka ja kuusi lasta, joista nuorin on 4-vuotias Jonne ja kaksi vanhinta Ada, 13 ja Jason, 15. Perheen teinien toilailut ovat aiheuttaneet epäluottamusta lasten ja vanhempien välille. Vanhempien epäluottamuksen taustalta löytyy muun muassa Jasonin tekemä tuhopoltto vuotta aiemmin.

Perheen keskinäisen luottamuksen rakentaminen aloitettiin Duudsoneiden perustamassa luottamuspuistossa. Seuraavaksi perhe sai siirtyä luottamuslatoon ja luottamusradalle, joissa molemmissa panokset kovenivat huomattavasti.

– Siinä vaiheessa, kun liekit tuodaan peliin, ei ole mitään leikkimisvaraa, HP sanoo.

Mirkan tehtävänä oli päästä Duudsoneiden häntä varten suunnittelema hurja rata läpi silmät sidottuina noudattamalla ainoastaan lastensa Jasonin ja Adan antamia ohjeita. Mirkalla oli vastassaan muun muassa piikkilankaa sekä sähkö- ja vesieste. Viimeisenä rohkea nainen joutui kohtamaan radan vaarallisimman osuuden, polttavan tuliesteen.

– Yhdelläkin askeleella on tässä erittäin suuri merkitys, Jarppi muistuttaa.

Mirka selviytyi radasta täpärästi lasten rauhallisesti häntä neuvoessa.

– En olisi ikinä uskonut, että pystyn tekemään mitään tuollaista. Oli aika kuumottavaa. Olen nyt saanut herätyksen siinä, että täytyy alkaa tehdä jotain toisin, Mirka toteaa silmät kyynelissä.

Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

 

Lue myös:

    Uusimmat