Suomalainen NHL-tähti Mikko Rantanen saanut vastailla Kaapo Kakko -uteluihin – väläyttelee hurjaa skenaariota

Mikko Rantanen aikoo nauttia Suomen kesästä 4:18
Videolla Mikko Rantasen haastattelu.

Jääkiekon kevään MM-kisoissa Leijonien 18-vuotias hyökkääjä Kaapo Kakko on ollut iso puheenaihe. Kakko on nakuttanut jo kuusi maalia. Suomalaislupaus on yksi tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuden mielenkiintoisimmista tapauksista. Kakko nimenä on herättänyt mielenkiintoa Pohjois-Amerikassa, mikä on heijastunut myös muun muassa NHL-tähti Mikko Rantasen suuntaan.

Kakko tuli viimeistään isosti esille vuodenvaihteessa, kun hän ratkaisi alle 20-vuotiaiden MM-kisojen finaalin Leijonille.

Koko kauden aikana Kakkoa on vertailtu kovasti yhdysvaltalaishyökkääjään Jack Hughesiin. Kaksikkoa on pidetty tulevan NHL-varaustilaisuuden kärkiniminä.

NHL:ssä tällä kaudella 74 runkosarjaottelussa 87 (31+56) tehopistettä nakuttanut Rantanen on saanut maistaa oman osansa Kakko-mielenkiinnosta.

– Kyllähän siitä on kyselty, Rantanen naurahtaa MTV Urheilulle.

– Olemme kuitenkin harjoitelleet samassa porukassa Turussa ja niin edelleen. Ei ole kuin hyvää sanottavaa, Rantanen jatkaa Kakosta.

Rantasen omat pelit päättyivät NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle, jossa Rantasen Colorado Avalanche taipui San Jose Sharksille seitsemän pelin sarjan jälkeen.

Tämän jälkeen Rantanen on päässyt todistamaan Kakon maagisia otteita kevään MM-kisoissa.

– On tullut seurattua, kyllä. Ja nyt kun tulin Suomeen, niin pystyy ihan suorana pelejä katsomaan. On ollut kyllä mukava seurata, Rantanen sanoo ja heittää oman viiltävän näkemyksen Kakosta ja tulevasta NHL-varaustilaisuudesta.

– Ainakin TOP 2 -varaus tulee. Ja jos tätä turnausta katsoo, niin ehkä ykkönen, Rantanen väläyttelee.

Mikäli New Jersey Devils, kyseisestä vuoroa hallussa pitävä joukkue valitsisi Kakon, tulisi hänestä historian ensimmäinen suomalainen, joka on huudettu ensimmäisenä koko NHL-draftissa. 

Lue myös:

    Uusimmat