Suomalainen NHL-tähti Mikko Rantanen lataa suoran mielipiteen MM-kisoista – viittaa Sebastian Ahoon ja Patrik Laineeseen

Mikko Rantanen aikoo nauttia Suomen kesästä 4:18
Pääkuvan videolla Mikko Rantasen koko haastattelu!

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjän Mikko Rantasen mielestä jääkiekon MM-kisoissa pelaaminen auttaa pelaajana kehittymistä. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Rantanen ei pystynyt tänä keväänä saapumaan Leijonien avuksi Slovakiaan, koska 22-vuotiaan hyökkääjän sopimus on katkolla NHL:ssä. 

Rantanen on pelannut edellisinä kolmena keväänä MM-kisoissa ja hänen mielestään kisoissa pelaaminen onkin auttanut häntä kehittymään pelaajana.

(Sebastian) Aho ja (Patrik) Laine on ollut kisoissa ja minun mielestä se auttaa siihen. Jos miettii, missä pelaamme, Stanley Cupin finaaleissa melkein kesäkuun puoliväliin asti ja jos haluut sen joskus voittaa, sinun pitää pystyä pelaamaan tosi pitkään, Rantanen kertoo MTV Urheilulle. 

Rantasen mielestä pelaaminen vain on hauskempaan, kuin harjoitteleminen. Tämän takia Turun Palloseuran kasvatti on saapunut pitkien ja raskaiden kausien jälkeen Leijonien avuksi. 

– Ainakin, jos itse pääsee kisoihin, ja jos kaikki on kunnossa, eikä ole mitään loukkaantumisia, niin omasta mielestäni on kivempaa pelata kovia pelejä, kuin jos olisi harjoittelemassa kuntopyörän päällä.

Rantanen pelasi menneellä kaudella Avalanchen riveissä 74 runkosarjanottelua, joissa syntyi 31+56=87 tehopistettä. 

Rantasen ja Avalanchen taival päättyi toisella pudotuspelikierroksella, kun San Jose Sharks oli vahvempi otteluvoitoin 4-3.

Katso pääkuvan videolta Mikko Rantasen koko haastattelu!

Lue myös:

    Uusimmat