Suomalainen NHL-tähti ei saa vieläkään rauhaa – jenkkitoimittaja päätti vinoilla miehelle nostamalla esiin sensaatiopelaajan otteet

3:03
Videolla juttua yön NHL-ottelusta.

Maalivahti Tuukka Rask jätti NHL:n pudotuspelit kesken perhesyiden vuoksi. Miehen seuran Boston Bruinsin taival kesän peleissä on jo päättynyt jonkin aikaa sitten. Kaikki Raskin kriitikot eivät ole silti vielä hiljentyneet.

NHL-toimittaja Joe Haggerty, joka seuraa Bruinsia läheltä, on tunnettu melkoisena Rask-kriitikkona. Dallas Starsin maalivahdin Anton Hudobinin otteet ovat tällä kertaa avanneet miehen suun Raskin suhteen.

Hudobin toimi muutaman vuoden Raskin varamiehenä Bruinsissa ja on pelannut nyt loistavasti etenkin NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Haggerty ei malttanut olla ottamatta Raskia puheeksi.

– Siitä tulee erittäin mielenkiintoista, kun Anton Hudobin voittaa Stanley Cupin NHL-seuran ykkösmaalivahtina ennen Tuukka Raskia, sanaili Haggerty sosiaalisessa mediassa.

Miehen twiitti sai paljon huomiota lätkäfaneilta. Raskilla on tukijoiden lisäksi myös paljon epäilijöitä intohimoisessa urheilukaupungissa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja