Suomalainen NHL-tähti ei saa vieläkään rauhaa – jenkkitoimittaja päätti vinoilla miehelle nostamalla esiin sensaatiopelaajan otteet

Maalivahti Tuukka Rask jätti NHL:n pudotuspelit kesken perhesyiden vuoksi. Miehen seuran Boston Bruinsin taival kesän peleissä on jo päättynyt jonkin aikaa sitten. Kaikki Raskin kriitikot eivät ole silti vielä hiljentyneet.

NHL-toimittaja Joe Haggerty, joka seuraa Bruinsia läheltä, on tunnettu melkoisena Rask-kriitikkona. Dallas Starsin maalivahdin Anton Hudobinin otteet ovat tällä kertaa avanneet miehen suun Raskin suhteen.

Hudobin toimi muutaman vuoden Raskin varamiehenä Bruinsissa ja on pelannut nyt loistavasti etenkin NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Haggerty ei malttanut olla ottamatta Raskia puheeksi.

– Siitä tulee erittäin mielenkiintoista, kun Anton Hudobin voittaa Stanley Cupin NHL-seuran ykkösmaalivahtina ennen Tuukka Raskia, sanaili Haggerty sosiaalisessa mediassa.

Miehen twiitti sai paljon huomiota lätkäfaneilta. Raskilla on tukijoiden lisäksi myös paljon epäilijöitä intohimoisessa urheilukaupungissa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat