Streisand myy vaatteitaan

Viihdetaiteilija Barbra Streisand huutokauppaa satoja vaatteitaan ja henkilökohtaisia esineitään hänelle läheisten hyväntekeväisyysjärjestöjen hyväksi. Ebayn järjestämän huutokaupan ehkä mielenkiintoisin yksittäinen tavara on Arnold Scaasin suunnittelema housupuku, jota Streisand käytti vuonna 1969 saadessaan parhaan naisnäyttelijän Oscarin elokuvasta Funny Girl. Asun lähtöhinta on tuhat dollaria.

Perjantaina alkavassa Internet-huutokaupassa on myynnissä Streisandin kuuluisia asuja ja tavaroita. Streisand ei ole aiemmin myynyt henkilökohtaisia esineitään, vaikka hänen tavaransa ovat eräs halutuimpia keräilyn kohteita. 1990-luvulla Streisand huutokauppasi joitain huonekalujaan ja palkintojaan.

Ebay laittaa joka päivä myyntiin yhden Streisandin tavaran. Tarjouksia kustakin esineestä otetaan vastaan kymmenen päivän ajan. Jokaisen tavaran mukana tulee todistus sen aitoudesta. Huutokauppa kestää ainakin vuoden ja se voi jatkua jopa kolme vuotta.

Huutokaupan tuotto menee Streisand Foundationin tukemille hyväntekeväisyysjärjestöille ja asioille, kuten Breast Cancer Coalition Fundille, Natural Resources Defense Councilille ja Human Rights Campaign Foundationille, joka puolustaa homoseksuaalien oikeuksia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja