Mainos

Stingin tytär on muoti-idoli, jolla on asennetta

I blame Coco -yhtyeen laulaja Coco Sumner on kuuluisuuden tytär, joka haluaa pärjätä omin avuin. Nouseva kyky on myös tyyli-idoli ja androgyyni kaunotar.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Eliot eli Coco Sumner on I blame Coco -yhtyeen laulaja ja biisintekijä, jonka debyyttialbumi The Constant ilmestyy tänä kesänä. Hän on laulaja Stingin (Gordon Sumner) ja elokuvaaja Trudi Stylerin yksi neljästä lapsesta. Kolmen sisaruksen, Bridgetin, Jaken ja Giacomon lisäksi hänellä on kaksi puolisisarta, muusikko Joseph ja näyttelijä Fuchia Catherine isän edellisestä avioliitosta. Sumner haluaa puhua julkisuudessa kuitenkin vain musiikistaan, sillä tunnettu perhe on hänelle taakka.

– Ihmiset ovat epäileviä suhteessa minuun ja musiikkiini, koska minulla on kuuluisa isä. Siksi on tärkeää, että puhun vain itsestäni haastatteluissa, laulaja kertoo Metro-lehdessä.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

Sumner on tehnyt laulun, jossa hän toteaa, että ihmiset voisivat unohtaa hänen isänsä ja kuunnella sen sijaan hänen bändiään. Telegraph.co.uk-sivuston haastattelussa laulaja kuitenkin paljastaa, että isä on hänestä ylpeä.

Sumnerin ääntä on verrattu Stingiin. Laulajan ääni on 19-vuotiaaksi huomattavan tumma ja matala.

Julkisuudessa kasvanut nainen on tosiasiassa ujo. Nainen kertoo kammoavansa sosiaalisia tilanteita ja tavallisia keskusteluja ihmisten kanssa.

– Ihmiset luulevat, että olen epäkohtelias, mutta sitä en todellakaan ole. Musiikki antaa minulle voimaa tulla edes vähän ulos kuorestani, Sumner sanoo.

Wireimages/AOP

Wireimages/AOP

19-vuotias Sumner herättää huomiota paitsi äänellään, myös androgyynillä ulkonäöllään. Nuoressa naisessa on aimo annos asennetta. Tämän on huomannut myös Burberry, jonka mainoksissa Sumner on poseerannut. Kaunotar on tehnyt muitakin mallintöitä ja hänen omalaatuinen tyylinsä on herättänyt positiivista huomiota missä ikinä hän kulkeekaan.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Metro, Telegraph.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.