Mainos

Stinan suunnitelma: Harjutie

Harjutiellä sijaitseva paritalo on hyvässä kunnossa oleva pienen perheen koti.

Asukkaalla on toiveena saada asunnolle uutta ilmettä ja alakerran takkahuoneelle järkevä käyttötarkoitus. Asunnossa on paljon tavaraa ja tilaan nähden liian suuria huonekaluja. Asiakkaan toiveena on saada uudet päälliset vanhoille sohville.

Alueella asuu paljon lapsiperheitä ja makuuhuoneita ei useissa asunnoissa ole koskaan riittävästi. Takkahuone oli aiemmin varastotila. Tästä tilasta saa erinomaisen tilan vanhempien makuuhuoneeksi. Huoneessa on mukava takka ja putkiremontin yhteydessä on remontoitu sauna ja kylpyhuonetilat.

Maalaamalla seinät Tikkurilan J503 A/1 värillä saamme puhtaat vaaleat pinnat antamaan valoa. Säilytystilaa saadaan lisää asentamalla takaseinälle kiskon kattoon. Tähän asennamme Les Tissus Colbertista hankkimamme raikkaan keltaraiset verhot.

Yläkerran sängyt toimivat hyvin alakerrassa parisänkynä. Käytämme asiakkaan valkoista päiväpeittoa. Koristeeksi ompelemme keltaisia tyynyjä. Uutta ilmettä saatiin myös Ikeasta lainatuilla moderneilla jalkalampuilla.

Alakerran pienempi makuuhuone siistitään. Uusi ilme saadaan aikaiseksi uudella päiväpeitolla ja laskosverhoilla Les Tissus Colbertista. Rappusten puukaide maalataan valkoiseksi.

Olohuoneen sohva viedään varastoon myynnin ajaksi. Toinen sohva verhoillaan vaalealla kankaalla. Koristetyynyihin verhoiluun käytetään siniruutuista kangasta. Sisustuksen väreinä käytämme sinistä, beigeä ja ruskeaa. Yhdistelemme näitä asiakkaan esineisiin ja huonekaluihin.

Lainasimme Fasadi Conseptista ruskean korinojatuolin. Tämä tuoli sopii kauniisti tummanruskeisiin ikkunankarmeihin. Tunnelmaa ja tyyliä luomme Ikean Sifferbo lattiavalaisimella.

Asiakas osti kauniin rahin Vepsäläiseltä sohvapöydän tilalle. Samasta paikasta löytyi myös lokerikko sisutuslehdille ja koriste-esineille. Matto lainattiin Ikeasta.

Keittiön puusohva viedään varastoon. Pöytä siirretään yläkerran makuuhuoneeseen kirjoituspöydäksi. Makuuhuoneen ruskea kaappi siirrettiin valkoista tiiliseinää vasten Tämä antaa kaunista kontrastia moderni ruokaryhmän vieressä.. Ruokaryhmä lainattiin Iskusta. Keittiön valaisin on Ikean Stockholm sarjaa.

Puutarha siistittiin. Asetimme ulos romanttisen puusohvan, koristetyynyllä varustettuna, antamaan uutta ilmettä puutarhaan.

Suuret kiitokset yhteistyö kumppaneilleimme:

Fasadi-Consept Oy
Tikkurilan maalit
Les Tissus Colbert
ISKU
Verhoomo Chairs

(Pientä pintaremonttia 27.11.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.