Suomalaisnäyttelijä hämmästyttää punaisella matolla – Joonas Suotamo Hollywood-tähtiä päätä pidempi

Päivän vieras: Chewbacca, Joonas Suotamo 7:32

Uusi Star Wars -elokuva esitettiin Cannesin elokuvafestivaaleilla ja punaisella matolla nähtiin odotetusti suomalaisväriä.

Näyttelijä Joonas Suotamo julkaisi tähtiloistoa täynnä olevan kuvan Instagram-tililleen. Suotamo oli vierailemassa Cannesin elokuvafestivaaleilla, jossa hänen tähdittämänsä elokuva Solo: A Star Wars Story esitettiin.

Kuvassa suomalaisnäyttelijä on elokuvassa nähtävien Hollywood-tähtien rinnalla. Chewbaccaa elokuvassa näyttelevä Suotamo erottuu entisenä koripalloilijana pituudellaan, hän on jokaista vastanäyttelijäänsä päätä pidempi.

Suotamon kainalosta löytyy Westworld-suosikkisarjaa tähdittävä Thandie Newton. Kuvasta löytyy niin ikään näyttelijä ja muusikko Donald Glover, Oscar-ehdokkaana tänä vuonna ollut Woody Harrelson, nuorena Han Solona esiintyvä Alden Ehrenreich sekä Game of Thrones -tähti Emilia Clarke.

– Boom boom, Suotamo kiteytti juhlaisan tunnelman ytimekkäästi.

Solo: A Star Wars Story on kolmas kerta, kun Suotamo astuu rakastetun Chewbacca-hahmon rooliin. Hän on aiemmin esiintynyt The Force Awakens ja The Last Jedi -elokuvissa. Solo-elokuvassa Suotamo seikkailee nuoren Han Solon rinnalla ollen yksi elokuvan päähahmoista.

Lue myös:

    Uusimmat