Kaksimetrinen Joonas Suotamo yhteiskuvassa edesmenneen alle metrin mittaisen Verne Troyerin kanssa – "Lepää rauhassa"

Austin Powers -näyttelijä Verne Troyer on kuollut 0:40

Suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo muisti lauantaina kuollutta Verne Troyeria Instagramissa. Suotamo ja Austin Powers -elokuvien Mini-Men roolista tunnettu Troyer tapasivat vain pari kuukautta sitten.

Kahdessa viimeisessä Tähtien sota -elokuvassa Chewbaccaa näytellyt ja pian ensi-iltansa saavassa Solo: A Star Wars Story -spin-off-elokuvassa myös nähtävä suomalainen Joonas Suotamo, 31, julkaisi Instagramissa yhteiskuvan Verne Troyerin kanssa.

Kuvassa 81 senttimetriä pitkä Troyer nojaa yli kaksimetrisen Suotamon polveen.

– Minulla oli ilo tavasta Verne eli Mini-Me muutama kuukausi sitten. Hän oli todella lämmin ja huomaavainen ihminen, joka poistui keskuudestamme aivan liian aikaisin. Lepää rauhassa, Verne, Suotamo kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Austin Powers -elokuvissa Mini-Men roolissa nähty Troyer kuoli vain 49-vuotiaana. Tieto näyttelijän kuolemasta julkaistiin lauantai-iltana hänen virallisella Facebook-sivuillaan.

Troyer päätyi huhtikuun alussa tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon. Tuolloin näyttelijän ystävä hälytti apua, kun humalainen ja alakuloinen Troyer oli alkanut käyttäytyä itsetuhoisesti.

Katso artikkelin yläosassa videolta uutinen Verne Troyerin kuolemasta.

Lue myös:

    Uusimmat