Mainos

Star Wars -tähden musiikkivideo synkattiin hittibiisin kanssa – naurattaa ja närästyttää

2:16

Childish Gambinon uusi musiikkivideo pysyy yhä ihmisten huulilla.

VIDEO: Glover nähdään Solo: A Star Wars Story -elokuvassa Lando Calrissianin roolissa.

Näyttelijä-muusikko Donald Glover julkaisi hiljattain uutta musiikkia Childish Gambino -räppärinimen alla. Gloverin This is America -kappale sai musiikkivideonsa ohella valtavan määrän ylistystä sen tavasta käsitellä vähemmistöjen elämää Yhdysvalloissa. Musiikkivideo ottaa myös kantaa siihen, kuinka ihmisillä on tapana työntää maailman ongelmat taka-alalle viihteen tieltä.

Musiikkivideon noustua valtavaan suosioon alkoi internet täyttyä videosta tehdyistä meemeistä, kuten nykyään on lähes poikkeuksetta tapana. Eniten ihmisiä tuntuu naurattaneen video, jossa This is America musiikkivideon päälle on laitettu soimaan Carly Rae Jepsenin vuoden 2012 hitti Call Me Maybe.

Tulos on lähes uskomaton, sillä Gloverin tanssiliikkeet ja maneerit sopivat yhteen hittibiisin kanssa täydellisesti. Kappaleissa on sama tahti, mikä selittää yhteensopivuuden, mutta Gloverin liikehdintä sopii hyvin myös Call Me Maybe -kappaleen sanoitusten kanssa.

Pääasiassa hilpeyttä herättänyt video on kerännyt myös kritiikkiä. Osan mielestä vakavaa aihetta käsittelevällä musiikkivideolla vitsailu on juuri se asia, mitä Glover musiikkivideollaan kritisoi.


– Video on vain vitsi, joka lähti käsistä. Tein tämän 30 minuutissa ja laitoin sen nettiin huvittamaan kavereitani. Sitä ei ole tarkoitettu loukkaamaan, vaan naurattamaan, videon Youtubeen ladannut käyttäjä selventää videon kommenteissa.

Twitterissä Call Me Mayben ja Gloverin tanssin yhdistelmää on kerännyt yli kahdeksanmiljoonaa katselukertaa.

– Tämä on internetin voittaja tänään, eräs käyttäjä hekumoi.

– Tämä on yksi parhaita asioita, mitä olen koskaan nähnyt, toinen komppaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.