Mainos

Soppamies Harri Syrjänen aloitti kesäohjelmansa teon Tallinnassa

Ensimmäisessä jaksossa hän vieraili ruokakerhon suomalaisen emännän ideoimassa tilaisuudessa. Ruokalistalla oli mm. parsaa ja ilmakuivattua kinkkua sekä vaaleaa kalaa. -Toivottavasti Tallinnasta löytyy piikkikampelaa, sanoi soppamies helikopterilentonsa kynnyksellä. Kastikkeeksi hän suunnitteli mausteista voikastiketta.

-Sieniä on myös tarjolla tavalla tai toisella, hän tuumaili. Harri Syrjänen sai runsaat tuhat kirjettä, kun katsojilla oli mahdollisuus kutsua hänet kotiinsa kokkaamaan. Valinta osui kymmeneen ehdotukseen. -"Hulvattomin" pyyntö tuli vuosi sitten, kertoi Harri Syrjänen. Silloin hänet toivotettiin tervetulleeksi laittamaan ruokaa 275 häävieraalle! Kokki kuvausryhmineen vierailee tänä kesänä mm. Turussa Kakolan vankilan henkilökunnan parissa, sadonkorjuujuhlilla Parolassa sekä Kilpisjärvellä paikallisten marttojen ja Jatunin hurttien tapaamisessa.

Syrjänen toteuttaa myös 30-vuotispäivät Sauvossa ja kummilasten tapaamisen Husulassa. Soppamies nähdään torstaisin 22. toukokuuta alkaen. Kymmenen uuden jakson lisäksi nähdään viisi uusintaa viime kesältä. Harri Syrjäseltä on elokuussa tulossa myös tv-ohjelmaan perustuva keittokirja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.