Tinder-kuvassa saliselfie? Jatka matkaa – sinkku, älä sano "kyllä" tällaisille ihmisille

Oletko törmännyt näihin lauseisiin ja kuviin esimeriksi Tinderissä? Hälytyskellojen pitäisi jo soida!

Jos olet tottunut nettideittailia, tiedät jo, että ihmisillä on usein vaikeuksia mahduttaa itsestään kertovat, oleelliset asiat nettideittisivustojen pieniin laatikoihin. Jos tekstikentistä löytyy tiettyjä ominaisuuksia, hälytyskellojen pitäisi kuitenkin soida.

Oletko törmännyt näihin lauseisiin ja kuviin esimeriksi Tinderissä? Huffington Postin mukaan vakavan suhteen etsijöiden kannattaa ehdottomasti pyyhkäistä vasemmalle ja jatkaa matkaa!

Ammattimasentaja

Profiilin tunnusmerkistöä: Kirjoittaa olevansa "niin väsynyt petollisiin kundeihin/mimmeihin” ja kertoo, ettei ”jaksa enää pelata pelejä". Joka toisen lauseen perässä arvoitukselliset kolme pistettä.

Miksi kannattaa välttää: Sivuston haastatteleman deittivalmentajan ja imagokonsultin mukaan masentavia lauseita viljelevä ihminen on saattanut kyynistyä tai muuttua vihaiseksi deittimaailmaa kohtaan. Tekstistä huokuu usko siihen, ettei hyvää miestä tai naista ole olemassakaan. Haluaisitko treffeille negatiivisuutta henkivän ihmisen kanssa? Et.

Selfieaddikti

Profiilin tunnusmerkistöä: Kuka kaipaa kirjoitettua kuvausta, kun voi lisätä sovellukseen 25 selfietä?

Miksi kannattaa välttää: Deitti- ja suhdevalmentajan mukaan suurimpia ongelmia ovat lukuisat wc:ssä tai kuntosalilla otetut selfiet sekä duckface-ilme, koska hänen mielestään ne kertovat tarinaa itsekeskeisyydestä. Myös vähäpukeiset kuvat asiantuntija poistaisi; hyvässä profiilissa on selkeä kuva ihminen kasvoista, kokovartalokuva ja kuva tilanteesta, jossa ihminen tekee jotakin, mistä nauttii.

Peluri

Profiilin tunnusmerkistöä: Suosikkilause on vanha klassikko: "En etsi mitään vakavaa".

Miksi kannattaa välttää:"Kun ihminen näyttää sinulle, kuka on, usko häntä". Kirjailija Maya Angeloun sanoissa on perää, sillä jos ihminen sanoo suoraan, ettei etsi pitkää suhdetta, kannattaa uskoa. Asiantuntijan mukaan varsinkin naisilla on tapana jättää tämä lause huomiotta ja uskoa, että henkilö kyllä muuttaa tapansa, kun vain kohtaa oikean kumppanin. Tästä ajattelutavasta ei seuraa muuta kuin sydänsurua.

Itsekehuja

Profiilin tunnusmerkistöä: Muka-nöyrät hehkutuslauseet, joista käy ilmi ihmisen ylivertaisuus muihin nähden.

Miksi kannattaa välttää: Itsekehussa ei sinänsä ole mitään värärää. Jos ihminen puhuu itsestään ylettömän vuolain ylisanoin ja hänen deittiprofiilinsa vaikuttaa enemmän ansioluettelolta kuin seuranhaulta, on aika jatkaa matkaa. Ylenpalttinen kehuskelu voi kertoa epävarmuudesta ja tarpeesta korostaa omaa erinomaisuuttaan muihin verrattuna. Ihmisellä voi olla myös valtava lista mahdottomia ominaisuuksia, joihin hänen tulevan kumppaninsa täytyy yltää.

Bilehirmu

Profiilin tunnusmerkistöä: Kaikissa kuvissa juodaan alkoholia tai ollaan bilettämässä.

Miksi kannattaa välttää: Juhliminen on mukavaa, mutta jos ihminen esittelee parhaita puoliaan näyttämällä sinulle 13 kuvaa baarireissuilta, hänen harrastuksensa alkavat olla selvillä. Deittiprofiiliinsa ihminen valitsee yleensä kuvia, joiden toivoo vetoavan samanmielisiin ihmisiin; jos siis rakastat biletystä, voit vastata "kyllä", muussa tapauksissa jatka matkaa.

Tuleva pornotähti

Profiilin tunnusmerkistöä: Kuvissa rinnat, lanteet tai alavartalo. Ei etsi vakavaa suhdetta.

Miksi kannattaa välttää: Satunnainen seksi voi olla ihanaa, mutta ihmissuhdetta alavartalokuvilla ei välttämättä saa. Tarkista, ettet ole ladannut sovellusta, joka on kehitetty seksiseuran hakemista varten.

Tyhjä kangas

Profiilin tunnusmerkistöä: Kuvailee itseään yhdellä lauseella. Uskoo, että kuvailevaksi sanaksi riittää "ok" tai "ihan jees". Profiilissa vain yksi kuva.

Miksi kannattaa välttää: Deittiprofiilin tarkoitus on tehdä vaikutus ja esitellä ihmisen parhaita puolia. Puolityhjä profiili kertoo, ettei ihminen ole kovin tosissaan tai paneutunut seuranhakuun, tai sitten hänellä ei ole mitään sanottavaa sinulle. 

***

2:38

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja