Julie myi vaatekaappejaan – myyntikuvaan lipsahti paljasta pintaa

6:06

Brittinaisen kömmähdyksestä tuli viraalihitti, kun tytär jakoi äitinsä kiusallisen mokan Twitteriin.

Yllä olevalla videolla toisenlaista myynti-ilmoitusta.

Julie-niminen brittiäiti tarjosi vaatekaappinsa mahdollisille ostajille enemmän kuin kukaan olisi osannut pyytää. Julien mokasta kertoi muun muassa australiaissivusto News.com.au.

Julie oli julkaissut kuvan myynnissä olevista vaatekaapeista, mutta sai pian yksityisviestin, jossa hänelle huomautettiin kuvassa piilevästä kiusallisesta yksityiskohdasta.

"Minun täytyy poistaa koko julkaisu"

Julien saamassa kohteliaassa viestissä huomautettiin, että kuvassa kaappien keskellä olevasta peilistä näyttäisi näkyvän rinnat.

"Voi luoja, olen häpeissäni. Kiitos niin paljon, luulen, että minun täytyy poistaa koko julkaisu", Julie kiitteli tuntematonta.

Tämän jälkeen Julie lähetti tyttärelleenkin viestin, jossa kertoi mokastaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Sophie Eke kuuli äitinsä hillittömästä mokasta, halusi hän ehdottomasti jakaa sen muillekin. Niinpä hän julkaisi kuvat niin äitinsä keskustelusta tuntemattoman kanssa kuin äitinsä hänelle lähettämästä viestistä. Kuvassa näkyy myös myyntikuva ja sen kiusallinen lipsahdus. Julkaisulla on jo liki 90 000 tykkäystä.

"Tämä on niin hauskaa, että olen nauranut puoli tuntia." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä tekee minut aidosti iloiseksi. Töissä ihmiset katsovat minua oudosti, koska kikatan itsekseni Twitteriä katsoessani. Kaikki sankarit eivät käytä viittoja."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moni oli huolissaan siitä, mitä äiti olisi mieltä rintojensa esittelemisestä Twitterissä, mutta Sophie vakuutti kysyneensä luvan ennen kuvakaappausten julkaisua.

Lähteet: News.com.au, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja