Mainos

Solaris Stripe -kaapisto

Solaris Stripe on arkkitehti Kirsi Gullichsenin suunnittelema ja se on viimeisteltyä puunsepäntyötä alusta loppuun saakka. Sen materiaaleissa yhdistyvät kaksi ääripäätä, täysin synteettinen ja arkinen MDF levy (rungoissa, ovissa ja hyllyissä) ja öljyvahattua massiivitammi (jalkakehikko).

Lämpimästi modernin kaapiston hillityt väriyhdistelmät kestävät aikaa, samoin kuin tietysti muotoilu. Solaris Stripe on tarkoitettu elinikäiseksi ystäväksi. Sen luonne on matemaattinen. 40, 60 ja 80-senttiset palat voidaan yhdistää pitkäksi hyllystöksi tai vaikka huoneen jakajaksi, sillä se on yhtä huoliteltu joka puolelta. Paloja voi myös käyttää pienempinä yksiköinä eri käyttötarkoituksiin. Hauskaa on se, että ovet ovat 20 ja 40 senttiä leveitä, joten 60-senttisen kaapin ovet ovat eri levyiset toinen 20 ja toinen 40 senttiä leveä.

Muotovalio ei siis ole lainkaan tylsä, vaan aivan herkullisen hauska. Lisää iloa saa erivärisistä hyllyistä ja kiiltävien sekä mattapintaisten ovien yhdistelmistä. Ovetkin ovat muuten sekä sisältä että ulkoa yhtä kauniit.

Kuvauksen kaappi Artek:www.artek.fi

Lisätietoa Original Habitek works tuotteista: www.habitek.fi

Toimittaja: Hanna Sumari

(T.i.l.a. 28.2.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.