Sointu Borgin ja Topi-veljen lapsuuskuva ihastuttaa: "Te kaksi muutatte maailmaa"

Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa:"Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia" 3:40
Sointu Borg kertoo oudoimman asian, mistä hänelle on tarjottu rahaa: "Olisi tarjottu kymmeniä tuhansia"

Sointu ja Topi Borgin yhteiskuva ihastuttaa somessa.

Yle Areenassa julkaistiin hiljattain Kirjolla-sarja, jossa kuvataan neljän autismin kirjolla elävän nuoren ja heidän läheistensä elämää. Yksi sarjan päähenkilöistä on Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borgin pikkuveli Topi Borg.

Soinnun ja Topin herttainen sisarussuhde on noussut keskustelunaiheeksi Kirjolla-sarjan sekä kaksikon Puoli seitsemän -ohjelmaan tekemän vierailun myötä.

Sointu jakoi taannoin Instagram-tililleen kolmen kuvan kuvasarjan, jonka ensimmäinen otos on lapsuuskuva hänestä ja Topista. Sointu kertoo postauksessaan, että hän ja Topi pitävät piakkoin autismiaiheisen Instagram-livelähetyksen, jossa katsojilla on mahdollisuus esittää Topille kysymyksiä.

– Moni on halunnut lähettää terkkuja Topille, se onnistuu hyvin tuon liven kautta! Herra ei omista somea. Pitää sitä ajan haaskauksena. Sitähän tää ehkä onkin, Sointu kirjoittaa nauruemojin kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Sisarusten yhteiskuvan alle on kirjoitettu lämpimiä kommentteja.

– Ootte niin ihania!

– Jokaisella pitäisi olla siskona yksi Sointu.

– Te kaksi muutatte maailmaa!

Sisarukset kertoivat Puoli seitsemän -ohjelmassa yhteisiin puuhiinsa kuuluvan muun muassa elokuvissa käymisen ja ravintoloissa syömisen. Topi, joka kertoi kuntoilevansa itse aktiivisesti, totesi myös, että olisi mukavaa joskus vaikka urheillakin siskon kanssa enemmän yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat