Snookermestarien taistossa sensaatiomainen käänne – "Tämän on oltava urani paras comeback"

Neil Robertson nousi toivottoman tuntuisesta 4-9-tappioasemasta 10-9 voittoon John Higginsia vastaan snookerin Tour Championship -turnauksen finaalissa sunnuntaina. 

Robertson ratkaisi finaalin 72 pisteen lyöntisarjalla ja nappasi vajaan 180 000 euron voittopotin hämmästyttävän kirin päätteeksi. 

– Kun ottaa huomioon vastustajani, tämän on oltava urani paras comeback, uransa 23. rankingtittelin voittanut australialaispelaaja iloitsi BBC:n mukaan. 

Nelinkertainen maailmanmestari Higgins on hävinnyt kuluvalla kaudella kolme rankingfinaalia asemasta, jossa hän tarvitsi enää yhden erävoiton titteliin. Molemmilla aiemmilla kerroilla hän johti 8-6, mutta hävisi 8-9 – viime marraskuussa näin kävi finaalissa Robertsonia vastaan. 

– Tätä on vaikea niellä, mutta maailmassa tapahtuu hirveämpikin asioita. Hävisin snookerottelun, ja Neil on ilmiömäinen pelaaja, Higgins summasi. 

Robertson hakee seuraavaksi uransa toista maailmanmestaruutta 16. huhtikuuta käynnistyvässä kauden huipennuksessa. 

– Tämä antoi minulle valtavasti uskoa, ja olisi antanut, vaikka olisin hävinnyt 9-10, sillä nousin niin hienosti. Uskon voittoon jokaisessa turnauksessa, jossa pelaan, Robertson linjasi.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja