Mainos

Skorpionin vuosihoroskooppi 2018

Sinä joudut tänä vuonna tekemään tärkeitä rahaa koskevia päätöksiä.

RAKKAUS

Tämä vuosi on rakkauden.

Sinkkuskorpioneilla on haku päällä, ja rakkaus voi myös löytyä. Suhde saattaa edetä todella nopeasti jopa niin vakavaksi, että häitäkin jo suunnitellaan, ellei vielä tälle vuodelle, niin ainakin seuraavalle.

Haku saattaa olla tiedostamattomasti päällä myös parisuhteessa elävillä skorpioneilla, ja he saattavatkin ajautua helposti syrjähyppyihin. Mieti kuitenkin tarkkaan, kannattaako sinun uhrata hetken huuman takia nykyinen suhteesi.

PERHE JA YSTÄVÄT

Suhteesi perheeseesi voi kärsiä yhteisen ajan puutteesta. Sinä et kiireidesi takia pysty antamaan perheellesi niin paljon aikaa kuin haluaisit ja tunnet siitä jatkuvaa syyllisyyttä. Yritä järjestää heille aikaa sekä itsesi että heidän takiaan. He ovat kuitenkin elämäsi tärkeimmät ihmiset.

TYÖ JA URA

Sinun työsi sujuvat hyvin, ja saat siitä tunnustusta esimiehiltäsi. Ikävä kyllä asialla on myös varjopuolensa, sillä menestyksesi saattaa synnyttää kateutta joissakin työkavereissasi. Älä välitä toisten puheista ja mahdollisesta kyräilystä, vaan nouse sen yläpuolelle. Vähitellen kateus haihtuu ja muuttuu pikemminkin arvostukseksi.

OPISKELU

Tämä vuosi on suotuisa etenkin niille skorpioneille, jotka suunnittelevat opintoja ulkomailla tai jotka jo ovat opiskelemassa ulkomailla. Ulkomaan opinnot antavat sinulle paljon enemmän kuin pelkkää opiskelualan osaamista. Ne voivat muuttaa koko elämäsi, tai ainakin sen miten katsot elämääsi ja koko maailmaa.

RAHA

Sinä joudut tänä vuonna tekemään tärkeitä rahaa koskevia päätöksiä. Älä kuitenkaan tee niitä liian hätiköiden, sillä väärä päätös voi romahduttaa rahatilanteesi, ja taloudellisen tasapainon löytäminen uudelleen voi viedä jopa vuosia.

TERVEYS

Pidä huolta niin fyysisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnistasi. Kun terveytesi on hyvä, voi mielesikin hyvin, ja toisinpäin.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Ole ylpeä itsestäsi, mutta älä näytä ylpeyttäsi muille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.