Mainos

Sitruunapestotagliatelle

  • tagliatellepastaa
  • puntti tuoretta basilikaa
  • 2 sitruunan mehu
  • 1,5-2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • suolaa
  • pippuria
  • parmesaania

Sekoita kaikki raaka-aineet tehosekoittimessa ja lisää öljy vähitellen ohuena nauhana. Laita pasta kiehumaan runsaasti suolattuun veteen. Kun pasta on al dente, sekoita siihen pesto ja tarjoa raastetun parmesaanin kera. Halutessasi voit puristaa pastaan lisää sitruunanmehua pöydässä.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.