Sisustusvinkkejä ja trendejä Noora Shinglerin uudessa videoblogissa

Tyylivarkaat nähdään MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05 8.11. alkaen. Nyt uuden sisustusohjelman kulisseihin päästään jo kurkistamaan Noora Shinglerin videoblogissa.

Tätä et ole ennen sisustusohjelmissa nähnyt! Tyylivarkaat esittelee kaksi kotia, joista toinen kaipaa uutta ilmettä, toisessa taas kaikki on kohdallaan. Miten yhdistää nämä kaksi? Käydään tietenkin tyylivarkaissa!

Ohjelmaa juontaa innokas uusien trendien haistelija Noora Shingler, jolla on ohjelman tiimoilta myös oma videobloginsa Noora – Tyylivaras vapaalla.

Nooran vapaa-ajasta iso osa kuluu Kemikaalicocktail -blogin päivittämiseen mutta hän harrastaa myös kirpputorien koluamista, ruokaa ja ruokatrendejä sekä kuntoilua eri muodoissa.

Noora on koulutukseltaan mediatuottaja ja hän on aikaisemmin työskennellyt toimittajana ja juontajana Ylen Kuningaskuluttajassa sekä toiminut Ylen ensimmäisenä ympäristökoordinaattorina. Hän on toinen Uusi Musta -sivuston perustajista ja tuottajista. Keväällä ilmestyi Nooran esikoisteos Marjoja ja maskaraa — kuinka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit.

Leikkisä ja raikas sisustusohjelma

Tyylivarkaat on aivan uudentyyppinen sisustusohjelma; leikkisä, raikas ja aidosti asiantunteva. Ohjelma käy tyylivarkaissa taidolla sisustetussa kodissa, poimii parhaat ideat mukaansa ja toteuttaa saman tyylin muutosta kaipaavaan kotiin.

Kotien sisustusratkaisuja ei kopioida sellaisenaan, vaan ne jalostuvat uuteen muotoonsa ohjelman asiantuntijoiden, sisustusarkkitehti Laura Brotheruksen ja sisustussuunnittelija Minna Haapakosken käsissä.

Tyylivarkaissa nähdään erilaisia muutoskohteita, kuten 18 neliön yksiö, sinkkukoti, vauvanhuone ja avokeittiö. Tyylivarkaat siis paljastaa, mistä tyyli syntyy, ja paketoi hyvät ideat viihtyisäksi kodiksi. Se päästää katsojat kurkistamaan taidokkaasti sisustettuihin koteihin ja seuraa samalla uuden kodikkaan sisustuksen syntymistä.

Millaisen kodin sinä haluat? Maalaisromanttisen, skandinaavisen, retrotyylisen, modernin, itämaisen vai ehkä sittenkin valoisan, leikkisän ja värikkään? Tyylivarkaat paljastaa mistä tyyli syntyy ja paketoi hyvät ideat viihtyisäksi kodiksi. Se päästää katsojat kurkistamaan taidokkaasti sisustettuihin koteihin ja seuraa samalla uuden kodikkaan sisustuksen syntymistä.

Unelmakotiin tarvitaan vain ripaus kekseliäisyyttä, kourallinen ammattitaitoa ja yksi pieni tyylivarkaus! Ohjelman tuottaa Moskito Television Oy.

TYYLIVARKAAT MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05 alkaen 8.11. Jaksot esitetään pikauusintana AVAlla samana iltana klo 22.00 alkaen ja uusitaan MTV3-kanavalla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tyylivarkaiden jaksoja voi seurata myös Katsomo.fi -palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja