Mainos

Sisustusarkkitehti Tapio Anttila

Muutama vuosi sitten yrittäjäksi ryhtynyt sisustusarkkitehti Tapio Anttila esitteli syksyn Habitare-messuilla kuudelle yritykselle suunnittelemiansa 12 tuotesarjaa. Viime vuodet ovat olleet tuotteliaita - tuloksena on muun muassa mielenkiintoinen Kuvio-tuoteperhe. Sen puhtaat skandinaaviset kuviot ja muodot ovat tällä hetkellä hyvin trendikkäitä, mutta samalla sarja on ajaton. Se on otettu hyvin vastaan sekä Suomessa että maailmalla. New Yorkin Modernin taiteen museon, MoMa:n kauppa on ottanut tarjottimet valikoimiinsa ja arvostettu Wall Paper -lehti on tehnyt niistä jutun.

Pehmeiden kalusteiden puolelle Tapio Anttila on suunnitellut ON-vuodesohvan, jonka sisustustoimittajat valitsivat kahdentoista parhaan kalusteen joukkoon Habitare-messuilla. Tyylikäs, ilman mekanismia toimiva sohva on kätevä. Siitä saa helposti parivuoteen tai kaksi erillistä sänkyä. Marimekon kankaalla verhoiltu sohva on selkeälinjainen ja siinä on varmasti hyvä nukkua, koska patjassa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja mekanismin takia. Sohvan seuraksi on suunniteltu tarjotinpöytä OFF, joka toimii mainiosti pikkupurtavan alustana tv:n edessä.

Toimittaja Hanna Sumari tapasi sisustusarkkitehti Tapio Anttilan Lahdessa Pro Puu -galleriassa, jossa Anttilan Uudet kuviot -näyttely on avoinna 2.12.2007 asti.

Pro Puu -galleria: Satamakatu 2, Lahti, www.propuu.fi
Lisätietoa Tapio Anttilan töistä: www.tapioanttila.com

Ohjelmassa olleet tuotteet:

Showroom Finland Oy / KUVIO vadit + sohvapöydät, www.showroomfinland.fi
Myynti: design shopit ja sisustusliikkeet ympäri maailman

Koskisen Oy / KUVIO seinäpaneelit, www.kokoa.fi, www.koskisen.fi

Vepsäläinen / KUVIO bedroom, www.vepsalainen.com

Pedro Oy / ON vuodesohva + OFF tarjoilupöytä, www.pedro.fi
Myynti: Vepsäläinen

Puulon Oy / ON tasot, tarjoiluvaunut, yöpöytä + TRIPLE sohvapöydät, www.puulon.fi
Myynti: Vepsäläinen

(T.i.l.a. 21.11.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.