Sisäpiirilähteet: Prinssi Harryn väite kuningas Charlesin haluttomuudesta tehdä sovinto on virheellinen – kaksikon kerrotaan pitäneen yhteyttä

14:03
Asiantuntija arvioi syyskuussa prinssien välejä ja kuningattaren perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata"

Sisäpiirilähteiden mukaan kuningas Charles on pitänyt yhteydet auki prinssi Harryn suntaan.

Brittitelevisiossa esitetään sunnuntaina 8. tammikuuta prinssi Harryn  syväluotaava haastattelu, jossa käsitellään muun muassa kuninkaallisen perhesuhteita sekä Harryn äidin prinsessa Dianan kuolemaan liittyviä yksityiskohtia.

Haastattelusta julkaistussa ennakkoklipissä prinssi sanoo, että hän haluaisi saada isänsä kuningas Charlesin ja veljensä prinssi Williamin takaisin elämäänsä.

– He eivät ole osoittaneet halua tehdä sovintoa, Harry sanoo klipissä oletettavasti kuninkaalliseen perheeseen viitaten.

Telegraphin sisäpiirilähteiden mukaan prinssin väite siitä, ettei kuningas haluaisi tehdä hänen kanssaan sovintoa, on virheellinen.

Lehden mukaan Charlesin läheiset väittävät tämän tehneen aina selväksi, miten paljon hän rakastaa molempia poikiaan. Lähteiden mukaan kuningas on pitänyt viestintälinjat avoinna molempien poikiensa suuntaan viime vuosien ajan.

Lehden lähteet väittävät Harryn ja Charlesin pitäneen yhteyttä ja tavanneen toisensa useita kertoja kuningatar Elisabetin platinajuhlien aikaan kesäkuussa 2022.

Kaksikon välillä kerrotaan olleen aika ajoin jännitteitä, mutta Charles on väitteiden mukaan painottanut, että hänen ovensa pysyy avoinna, ja Harry ja herttuatar Meghan ovat koska tahansa tervetulleita. Charlesin kerrotaan esimerkiksi kutsuvan Harryn ja Meghanin toukokuussa pidettäviin kruunajaisiinsa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja