Prinssi Harry kertoo haastattelussa haluavansa isänsä ja veljensä takaisin elämäänsä

14:03
Asiantuntija arvioi syyskuussa prinssien välejä ja kuningattaren perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata"

Prinssi Harry avautuu uusissa haastatteluissa perhesuhteistaan ja kertoo haluavansa isänsä ja veljensä takaisin.

Prinssi Harry istuutui brittitoimittaja Tom Bradbyn haastatteluun keskustelemaan muun muassa perhesuhteistaan sekä äitinsä prinsessa Dianan kuolemaan liittyvistä, ennenkuulumattomista yksityiskohdista. Haastattelu esitetään brittiläisellä ITV-kanavalla sunnuntaina 8. tammikuuta.

Kaliforniassa kuvatun haastattelun ennakkoklipissä prinssi sanoo, että hän haluaisi saada isänsä kuningas Charlesin ja veljensä prinssi Williamin takaisin. 20 sekunnin pituisessa klipissä Harry myös muun muassa toteaa, ettei asioiden olisi koskaan tarvinnut mennä kuten ne menivät ja kertoo haluavansa perheen, ei instituutiota.

– He eivät ole osoittaneet halua tehdä sovintoa, Harry sanoo klipissä oletettavasti kuninkaalliseen perheeseen viitaten.

Tammikuun 8. päivä ilmestyy myös toinen prinssi Harryn syväluotaava haastattelu, jonka hän antoi yhdysvaltalaiseen 60 Minutes -ohjelmaan. Haastattelun ennakkoklipissä prinssi muun muassa väittää toimittaja Anderson Cooperille, että aina kun hän on yrittänyt hoitaa asioita yksityisesti, on hovi vuotanut medialle tietoja hänestä ja herttuatar Meghanista.

Haastattelut esitetään televisiossa vain kaksi päivää ennen prinssin Spare-elämäkerran julkaisua. 10. tammikuuta julkaistavan elämäkerran sisältö tulee lähteiden mukaan olemaan odotettuakin dramaattisempi.

The Sunday Timesin haastattelema, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoi aikaisemmin, että elämäkerta tulee olemaan kova etenkin prinssi Williamia ja jopa tämän puoliso prinsessa Catherinea kohtaan.

– Se on ankara erityisesti Williamia kohtaan, mutta jopa Kate saa osansa. Siinä on tarkkoja yksityiskohtia ja kuvaus riidasta veljesten välillä. Henkilökohtaisesti en näe kuinka Harry ja William pystyisivät sopimaan välinsä tämän jälkeen, lähde sanoi.

Lähteet: Mirror, BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja