Sinkkuelämää-luojan sarja esittelee huulipunaviidakon valtiattaret

Suursuosion saavuttanut amerikkalaissarja nähdään nyt AVAlla huhtikuusta alkaen. Menestyvät uranaiset Nico, Wendy ja Victoria vievät katsojat mukanaan huulipunaviidakon taisteluihin.

Kyynärpäiden on syytä olla teräviä silloin, kun kilpaillaan johtotehtävistä elokuva-, lehti- tai muotibisneksessä. Pääosissa nähdään upeat Brooke Shields, Kim Raver ja Lindsay Price.

Lipstick Jungle on lähtöisin Sinkkuelämää-sarjan luojan, Candace Bushnellin kynästä ja heijastelee sekin menestyvien nykynaisten elämää Manhattanilla. Mutta siinä missä Sinkkuelämää-sarjan nelikko keskittyy miesten etsimiseen, huulipunaviidakon naiset panostavat omiin uriinsa.

Naiset ovat edenneet pitkälle kukin omalla alallaan, mutta huipulla pysyminen vaatii päivä päivältä suurempia ponnisteluja ja uhrauksia. Onneksi on kuitenkin ystäviä, jotka lohduttavat ja auttavat niin ura- kuin perhehuolissa.

Kahden tuotantokauden mittaisesta sarjasta nähdään AVAlla molemmat tuotantokaudet, joten Manhattanin naisten seurasta saadaan nauttia syksyyn saakka. Sarjan ovat tuottaneet Oliver Goldstick (Everwood, Ugly Betty), Timothy Busfield (Ilman johtolankaa, West Wing) sekä Candace Bushnell.

Huulipunaviidakon valtiattaret

Wendy - Brooke Shields

Toimitusjohtaja Wendy Healy on sarjassa Paradour Pictures -elokuvayhtiön pomo sekä kahden lapsen äiti ja vaimo. Hän tekee kaikkensa pitääkseen perhe- ja työelämän tasapainossa. Perheen tyytyväisenä pitäminen ei anna suju ongelmitta, ja kun mukaan lisätään vielä pakkomielle Oscarin voittamisesta ja oikuttelevat elokuvatähdet, ei aika käy pitkäksi. Aviomies Shane (Paul Blackthorne) yrittää kannustaa vaimoaan, mutta haluaisi edistää myös omaa uraansa.

Brooke Shields (s. 31.5.1965 New Yorkissa) on maailmankuulu näyttelijä, malli, kirjailija sekä bisnesnainen. Hän aloitti näyttelijänuransa mainoksissa vain 11 kuukauden ikäisenä.

Ensimmäisen elokuvaroolinsa Shileds sai 9-vuotiaana ja kuuluisuuteen hän ampaisi 15-vuotiaana elokuvalla Sininen laguuni. Shields on viisinkertainen People´s Choice Awards -voittaja sekä moninkertainen Golden Globe -ehdokas.

Nico - Kim Raver

Nico Reilly on Bonfire-muotilehden työtä pelkäämätön päätoimittaja, joka ei suostu jäämään miesten jalkoihin. Hän tähtää koko konsernin toimitusjohtajaksi, mutta joutuu kisaamaan paikasta ovelan Mike Harnessin kanssa. Yksityiselämän puolella Nicoa vaivaa tunneköyhäksi kuihtunut avioliitto. Hellyyttä kaipavaa Nico ajatuukin salasuhteeseen nuoren valokuvaajan Kirbyn kanssa.

Kim Raver (s. 15.3. 1969) aloitti uransa lapsinäyttelijänä suositussa Sesame Street -ohjelmassa. Aikuisena Raveria on nähty useissa sarjoissa, muun muassa 24, Teho-osasto, Hädän hetkellä, Kova laki ja Spin City.

Hän on näytellyt myös lukuisissa elokuvissa, kuten Night at the Museum - yö museossa, Prisoner ja City Hall. Raver puhuu englannin lisäksi sujuvaa ranskaa ja saksaa.

Victoria - Lindsay Price

Victory Ford on omaa vaateyritystään pyörittävä muotisuunnittelija, joka kamppailee raha- ja imago-ongelmien kanssa. Victory yrittää puhdistaa lehtiartikkelin mustaamaa mainettaan suunnittelijana ja siihen apua yllättävältä suunnalta.

Victoryn uusi miesystävä, miljardööri Joe Bennett haluaa heilauttaa taikasauvaansa ja taikoa naisen ongelmat pois. Hän saa kuitenkin huomata, ettei Victorian kiintymys ole ostettavissa.

Lindsay Price (s. 6.12.1976 Arcadiassa, Kaliforniassa) tuli tunnetuksi Janet Sosnan roolista teinisarjassa Beverly Hills 90210. Hän on näytellyt myös muissa sarjoissa, kuten All My Children ja Kauniit ja rohkeat. Aasialais-eurooppalaista alkuperää olevaa Price on vieraillut myös muissa sarjoissa, kuten C.S.I, Jack & Jill, Paritellen sekä Fraser.

Lipstick Jungle AVAlla maanantaisin klo 21 alkaen 11.4.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja