Mainos

Sinivalkoinen ääni siunattiin haudan lepoon - paikalla oli satoja faneja

Suomalaisten rakastaman laulajan Kari Tapion siunaustilaisuus tapahtui satojen ihmisten läsnäollessa. Tapiolan kirkko Espoossa oli ääriään myöten täynnä laulajan omaisia, ystäviä ja faneja. Lisäksi parisataa ihmistä seurasi siunaustilaisuutta kirkon ulkopuolella kaiuttimien välityksellä.

Tapion viimeinen matka alkoi tänään puoliltapäivin, kun laulajan omaiset lähtivät saattamaan häntä kotoaan Espoosta Tapiolan kirkolle.

Satakunta fania oli puolen päivän aikaan saapunut kirkon pihamaalle odottamaan, kun lähiomaiset saattoivat vainajan kirkkoon. Yksi arkun kantajista oli mäkihyppääjä Janne Ahonen. Kari Tapio oli tunnettu mäkihyppyfani. Saattueessa oli mukana myös Kari Tapion läheinen ystävä, tuottaja-sanoittaja Ilkka Vainio.

Paikalla oleva MTV:n toimittaja kertoi, että Tapiolan kirkon pihamaalla oli hiljainen ja harras tunnelma. Ihmiset olivat mustiin pukeutuneita ja kyyneliä vuodatettiin jo ennen tilaisuuden alkamista.

Laulajan viimeistä matkaa oli saapunut seuraamaan myös useita median edustajia. Järjestysmiehet valvoivat, että kaikki sujui suunnitelmien mukaan.

Laulajan muistotilaisuus alkoi kello 14 Tapiolan kirkossa. Siunaustilaisuus oli kansalle avoin. Tapiolan kirkkoon mahtuu noin 750 henkeä, mutta kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään kirkkoon. Istumapaikoista satakunta oli varattu Tapion läheisille.

Siunaustilaisuuteen oli saapunut useita suomalaisia artisteja ja taiteilijoita. Tilaisuuden jälkeen Tapion läheiset pitivät omaisten kesken muistotilaisuuden.

Hautajaisissa kuullaan tähden omaa musiikkia

Kari Tapion läheinen ystävä, tuottaja-sanoittaja Ilkka Vainion mukaan hautajaisissa kuultiin paljon iskelmätähden omaa musiikkia.

Siunaustilaisuuden puheet ja musiikki olivat kuultavissa kirkon pihalta kaiuttimista.

Kari Tapio kuoli 7. joulukuuta 65-vuotiaana kesken taksimatkan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.