Mainos

"Kari oli kirkossa läsnä"

Kari Tapion hautajaistilaisuus kosketti monia paikalla olleita syvästi.

- Tilaisuudessa oli sellainen toivo, että ikään kuin vielä nähtäisiin, kuvaili eräs laulaja Kari Tapion siunaustilaisuutta seuraamaan saapunut nainen kyyneleet silmissä.

- Lämminhenkinen tilaisuus, jossa Kari oli taatusti läsnä. Minulla on paljon Kari Tapion levyjä ja olen ollut hänen konserteissaan, joten halusin tulla myös kunnioittamaan hänen muistoaan tänne siunaustilaisuuteen, hän jatkoi.

Täpötäyteen Tapiolan kirkkoon oli saapunut satoja ihmisiä, niin naisia, miehiä, nuoria kuin vanhempiakin.

- Tilaisuus oli lämmin, Karin oloinen. Kari itsekin oli lämmin ja kaikki huomioon ottava. Myös papin puhe oli tällainen, että kaikki kirkossa olijat otettiin huomioon, kuvaili eräs rouva.

Kaikki siunaustilaisuutta seuraamaan saapuneet eivät mahtuneet kirkkoon sisälle, vaan he seurasivat tilaisuutta ulkoa. Kirkon pihalle oli tuotu kaiuttimet, joista sai kuunnella kirkossa esitettyä musiikkia ja papin puhetta.

- Kiva, että kuultiin paljon Kari Tapion omia lauluja, joita Kari on itsekin laulanut. Hyvä ettei ollut pelkkiä virsiä, ulkoa todettiin tilaisuuden jälkeen.

- Todella koskettava tilaisuus. Hienoa, että tilaisuus oli avoin ja näin monet pääsivät mukaan, totesi puolestaan Kari Tapion kirjanpitäjä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.