Sini Ariell veti farkut jalkaan, jotka hän osti 15-vuotiaana neljällä markalla – somessa villiinnyttiin: "Wow! Melkoisen timmissä kuosissa"

8:11
Sini Ariell avoimena vauva-arjestaan.

Sini Ariell poseeraa nostalgisissa farkuissa somekuvassa.

Tatuointitaiteilijana ja pin-up-mallina tunnetuksi tullut Sini Ariell julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvan, jossa poseeraa farkuissa. Hän kertoo, että osti kyseiset farkut 15-vuotiaana kesätöillä tienaamillaan rahoillaan. Hän työskenteli kesän mansikanpoimijana. 

– Kyseiset housut maksoivat kirpputorilla neljä markkaa. Housut kuuluivat meidän kylän siistille hippitytölle, joka oli muuttanut sieltä pois, ja hänen äitinsä myi tyttärensä vanhoja tavaroita. 

Nykyaikana neljä markkaa vastaa vajaata yhtä euroa. 

Ariellin äiti antoi tyttärellensä aikoinaan myös neuvon liittyen farkkuihin. 

– Äitini sanoi kerran minulle, että säilytä yhdet lempifarkuistasi, jotta voit kokeilla niitä joskus myöhemmin ja testata, että mahdutko vielä niihin. Jos mahdut, niin hyvä. Jos et, olet luovuttanut. Noudatin sitä ja tässä ollaan, samat farkut jalassa. 

Ariellin päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja.

– 4 markkaa. Voi niitä aikoja... komeet on housut, seuraaja kirjoittaa. 

– Wow! Melkoisen timmissä kuosissa, sosiaalisessa mediassa ihastellaan. 

Karmaiseva käänne

Ariell asuu Australiassa miehensä Stuartin ja vuonna 2017 syntyneen tyttärensä Pennyn kanssa. Ariell avautui tämän vuoden maaliskuussa julkisesti siitä, kuinka sai keskenmenon. Hän kertoi tuolloin asiasta Instagram-tilillään.  

Raskaus tuli ilmi helmikuussa, ja ensimmäisellä lääkärikäynnillä kaikki oli vielä kunnossa. Pienokaisen oli määrä syntyä lokakuussa. Ariell kirjoitti kuitenkin alkaneensa epäillä, ettei kaikki ole kunnossa, sillä hän ei oksennellut ollenkaan, mutta pahoinvointia oli. Stuart rauhoitteli puolisoaan, ja myös 2-vuotias Penny iloitsi tulevasta perheenjäsenestä, kun hänelle oli kerrottu, miksi äidin vatsa oli alkanut kasvaa.

Toisella, raskausviikolla 10 tehdyllä lääkärikäynnillä asiat saivat kuitenkin surullisen käänteen.

– Ahdistavan pitkän hiljaisuuden jälkeen lääkäri soitti sairaalalle ja kysyi aikaa akuuttiin sisäultraan. Tiesin, että jokin on nyt mennyt sitten mönkään, kirjoittaa Ariell, jonka epäilykset saivat sairaalassa vahvistuksen.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja